В Україні запрацював чат-бот Google Bard. Що він вміє
Категорія
Технології
Дата публікації

В Україні запрацював чат-бот Google Bard. Що він вміє

В Україні запрацював чат-бот Google Bard. Що він вміє
Джерело:  online.ua

Google Bard – це розмовний генеративний чат-бот зі штучним інтелектом. Він розроблений для забезпечення легкого доступу до інформації та надання корисних функцій.

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України

В Україні запрацював чат-бот Google Bard

Google, світовий лідер у галузі технологій та пошукових систем, відкрив доступ до найновішого чат-бота Bard у країнах Європи. Таким чином цей чат-бот, заснований на штучному інтелекті, тепер доступний і для користувачів в Україні.

Google Bard підтримує понад 40 мов, включаючи українську, арабську, китайську, німецьку та іспанську.

Слід пам’ятати, що Bard – це експериментальний проєкт, і його відповіді можуть бути неточними чи неповними. Однак він намагається надати найбільш релевантну інформацію на основі доступних джерел.

Що відомо про чат-бот Bard

Google Bard, подібно до свого попередника Chat GPT, є чат-ботом, але з однією істотною відмінністю – він підключений до інтернету і має доступ до актуальної інформації. Завдяки цьому він здатний надавати точні та корисні відповіді на широкий спектр питань.

Google Bard пропонує унікальний досвід спілкування та пошуку інформації. Користувачі можуть ставити запитання рідною для них мовою та отримувати чіткі та змістовні відповіді. Незалежно від того, чи потрібно дізнатися щось про цікаву для вас тему, отримати пораду або навіть попросити допомоги в плануванні вечірки, Bard готовий допомогти.

За допомогою Google Bard більше не потрібно проводити години у пошуку потрібної інформації в інтернеті. Просто сформулюйте питання і чат-бот зробить все інше за вас. Він швидко просканує безліч джерел та надасть найбільш релевантну інформацію.

Корисні функції

Google Bard пропонує не тільки точні відповіді, але й додаткові функції, які роблять його ще кориснішим:

  • Відтворення відповідей: Завдяки можливості прослуховування відповідей ви можете почути правильну вимову слова або насолодитися прочитанням вірша.

  • Збереження історії: Bard дозволяє зберігати історію розмов, щоб ви могли легко відновити інформацію або перечитати попередні діалоги.

  • Експорт коду Python: Для розробників є можливість експортувати код Python у Replit, що значно спрощує роботу з програмуванням.

  • Поділитися з друзями: Якщо ви хочете поділитися цікавою розмовою з друзями, Google Bard надає функцію обміну діалогами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?