В України з’явився офіційний акаунт у Spotify
Категорія
Технології
Дата публікації

В України з’явився офіційний акаунт у Spotify

В України з’явився офіційний акаунт у Spotify
Джерело:  online.ua

В України з’явилася офіційна музична сторінка на сервісі Spotify, який дає можливість легально прослуховувати музичні композиції, аудіокниги та подкасти, не скачуючи їх на пристрій. Мета створення такого акаунту — поширення позитивного іміджу серед іноземної аудиторії завдяки популяризації українських треків. 

Джерело: Spotify

Поки що творці Ukraine.ua. наповнили акаунти шістьма плейлистами і зібрали 267 підписників. Музика тут англійською та українськими мовами. Зважаючи на наближення різдвяно-новорічних свят, один із них присвятили зимовому настрою, інший сприяє пошуку натхнення і візуалізований зображенням українських Карпат...

Творці вирішили бути в тренді і обличчям одного з плейлистів став іт Степан із Харкова, який минулого місяця прокинувся мегапопулярним, зважаючи на те, що його акаунт в Instagram пропіарила Брітні Спірс. Раніше ми писали про нього. Зокрема, згадували й про те, що після здобуття неабиякої популярності, зі Степаном вирішили співпрацювати чимало світових брендів, зокрема, Valentino.

Ще один плейлист присвячений кулінарним традиціям і створює настрій для приготування борщу. У одному з плейлистів, наприклад, щастя порівнюється з відчуттям, коли ця страва вийшла достатньо червоною.

Відомо також, що крім новоствореного акаунту в Spotify, Україна також має сторінки у Facebook (54 тисячі підписників) та Instagram (113 тисяч підписників).

Сторінка ж у Spotify з'явилась завдяки координації зусиль Міністерства закордонних справ, Українського інституту та онлайн-медіа СЛУХ.

Тим часом творці акаунту в Spotify приділили увагу таким композиціям, як:

  • Все буде добре - Океан Ельзи

  • Гуси - Wellboy

  • Зорі - Kalush

  • Фортепіано - Христина Соловій

  • Час - Vivienne Mort

  • У мене немає дому - Один в каное

  • Електрозалежність - Zakhar та багато інших.

  • Весна - Даха Браха

Днями ми повідомляли про прем’єру кліпу "Автовідповідач" від українського гурту KAZKA. Солістка Олександра Зарицька постала перед глядачами у супроводі Юрія Мєшкова, з яким її пов’язує участь у проєкті "Танці з зірками". Все витримало в стилістиці роуд-муві, в кадрі присутні ретро-автівка, приглушені придорожні краєвиди і крихта містики.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?