В усіх областях України оголосили І рівень небезпеки
Категорія
Україна
Дата публікації

В усіх областях України оголосили І рівень небезпеки

В усіх областях України оголосили І рівень небезпеки
Джерело:  online.ua

Завтра на територію України проникне морозне арктичне повітря і на вулицях буде ожеледиця. В Укргідрометцентрі оцінюють ситуацію як таку, що матиме І рівень небезпечності, жовтий. 

Джерело: Укргідрометцентр

 У відомстві попереджають, що погодні умови можуть спричинити порушення руху транспорту, тож закликають найближчі кілька днів бути особливо обачними на дорогах.

Температура завтра вночі буде -7-12, вдень -5-10 градусів морозу. На півдні трохи тепліше, але все рівно зберігатиметься мінус. Йдеться про 3-8 градусів морозу вночі та -1-6 вдень.

Синоптик Наталка Діденко уточнила, що 12-градусних морозів варто очікувати завтра в Сумській та Чернігівській областях.

Яка погода буде в Києві

У столиці у вівторок опадів не мало б бути. Температура цієї ночі та завтра вдень сягне -6 -10 градусів.

Морози протримаються щонайменше до кінця тижня . А далі атмосферні фронти принесуть потепління, відлигу, мокрий сніг із дощем та сильний вітер.

Прогноз погоди на Новий рік та Різдво 

Науковці Українського гідрометеорологічного інституту НАН кажуть, що в саму новорічну ніч снігу в Україні не буде. Ось як деталізувала прогноз завідувачка відділу кліматичних досліджень НАН Вазіра Мартазінова:

Температурний режим буде дуже позитивний, високий до Нового року. І всі опади будуть проходити у вигляді дощу та мокрого снігу. Але перші дні січня будуть з великим похолоданням.

Мартазінова зазначила, що січень буде найхолоднішим місяцем зими.

Хвиля холоду зміщується на свята. Вона триватиме більше ніж тиждень. В цей час очікується, що в Україну прийдуть сильні морози до -20 градусів. Вони протримаються практично всі свята.

А найбільше снігу має випасти у лютому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?