В ЗСУ розкрили стратегію щодо звільнення Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

В ЗСУ розкрили стратегію щодо звільнення Криму

В ЗСУ розкрили стратегію щодо звільнення Криму
Джерело:  online.ua

За словами керівниці Об'єднаного прес-центру Сил оборони півдня Наталії Гуменюк, нещодавні удари по залізничній колії в районі Джанкою на території анексованого Криму є стратегією виснаження злочинної армії та чинення психологічного тиску на ворога.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Україна вже почала звільнення Криму 

Будь-які активні дії передбачають, що на початку треба виснажити ворога. До того, як ми почнемо активний рух, нам треба бути переконаними, що в них порушена логістика, що в них не працює стійкий морально-психологічний стан війська, що вони готові вже відходити або здаватися. Тобто, розуміючи перевагу фізичної сили ворога, ми працюємо так, щоб вони прийшли на зіткнення з нами вже знесиленими. Тому така "бавовна" на тилових територіях ворога – це і є виснаження ворога з тилу, - зазначила Гуменюк.

За її словами, жителям анексованого Криму слід евакуюватись, або облаштувати собі укриття.

Ми наголошуємо на вичищенні 20-30-кілометрової смуги. Це говорить про те, що наша робота тут буде максимально активною, тому необхідно евакуюватися. Якщо немає такої можливості – облаштувати укриття і намагатися розташувати їх якомога далі від тих місць, де ворог дозволяє собі скупчення, - підкреслила Гуменюк.

Армія РФ збільшує кількість кораблів з ракетами в Чорному морі 

За інформацією представників Оперативного командування "Південь", армія РФ збільшила кількість кораблів з ракетами "Калібр" на борту у Чорному морі до чотирьох.

Під час ранкової повітряної тривоги ворог збільшив кількість ракетоносіїв у Чорному морі. Наразі серед корабельного угруповання у 15 одиниць - два надводних та два підводних ракетоносії, загальний залп яких може сягати 24 "Калібри, - зазначили в ОК "Південь".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?