Вагнерівці розстріляли десятки завербованих на війну в'язнів
Категорія
Україна
Дата публікації

Вагнерівці розстріляли десятки завербованих на війну в'язнів

Вагнерівці розстріляли десятки завербованих на війну в'язнів
Джерело:  online.ua

Згідно з даними правозахисниці Ольги Романової, найманці приватної військової компанії (ПВК) "Вагнер" розстріляли понад 50 ув'язнених, яких направили на війну в Україну.

Джерело: Ходорковський LIVE

Вагнерівці вбили понад 50 завербованих на війну в'язнів

Правозахисниці вдалося дізнатися, що завербованих зеків розстрілюють і за дезертирство, і при спробі втекти з фронту, вбивають навіть тяжко поранених, а з деякими просто зводять рахунки – війна все спише.

Відомі випадки, коли добивають тяжко поранених, убивства нерідко трапляються через особисту помсту. Ув'язненим дали в руки зброю, не в усіх одне з одним рівні стосунки, - розповідає Ольга Романова.

За її словами, зеки-добровольці на Донбасі гинуть практично поголовно: із двох перших партій, які прибули на фронт у середині літа, живими залишилися лише по одній людині з кожної – і то продовжують воювати.

Що важливо знати про ПВК "Вагнер"

Команда російського диктатора Володимира Путіна у війні проти України активно використовує найманців, зокрема з Приватної воєнної компанії "Вагнера".

Її творець Євген Пригожин активно вербує до лав своєї приватної армії "зеків".

Нещодавно "кухар Путіна" публічно визнав, що володіє ПВК "Вагнера". Він також стверджує, що його єдиний син теж там служить.

Що важливо розуміти, серед багатьох вагнерівців, яких завербували для війни в Україні, є чимало вбивць, яких раніше засудили до 15 – 20 років в'язниці.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?