Вагнерівці й кадирівці прибули до Дебальцевого — Генштаб ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Вагнерівці й кадирівці прибули до Дебальцевого — Генштаб ЗСУ

Вагнерівці й кадирівці прибули до Дебальцевого — Генштаб ЗСУ
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися українським військовим, до окупованого Дебальцевого, що у Донецькій області, прибули нові підрозділи "вагнерівців" та "кадировців". Окрім того, наголошується, що біля Молочанська Запорізької області росіяни вивільнили окремі позиції.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Генштаб підтверджує прибуття "вагнерівців" та "кадировців" до Дебальцевого

У місті Єнакієве, що на Донеччині, триває підготовка примусово мобілізованих з території тимчасово окупованого регіону до лав російських окупаційних військ. Як особливість відзначається розміщення так званих інструкторів в приміщенні місцевого політехнічного технікуму, де одночасно навчаються студенти. В тимчасово окуповане місто Дебальцеве на Донеччині, з метою нарощення угруповання військ, переміщено окремі підрозділи з території Чеченської республіки та зі складу приватної військової компанії "Вагнер", - повідомляє Генштаб ЗСУ.

За словами бійців ЗСУ, також зафіксовано перегрупування окремих підрозділів солдатів РФ в районі населеного пункту Молочанськ, що на Запоріжжі.

Згідно з останніми даними, вивільнено окремі позиції та знято окремі блокпости".

Окрім того, наголошується, що протягом минулої доби армія ворога здійснила близько 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?