Ватажка ДНР Пушиліна нагородили у Росії орденом
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажка ДНР Пушиліна нагородили у Росії орденом

Ватажка ДНР Пушиліна нагородили у Росії орденом
Джерело:  online.ua

Один з ватажків проросійських бойовиків, глава ДНР Денис Пушилін отримав в Росії почесний орден генерала Шаймуратова. Бойовик відвідав Республіку Башкортостан, де взяв участь в святкуваннях із приводу дня заснування цього регіону Росії. Під час урочистостей Пушиліну вручив нагороду керівник Башкортостану Радій Хабіров. 

Джерело: ЗМІ так званої ДНР.

Повідомляється, що орден генерала Шаймуратова був заснований у Башкортостані у 2019 році. Ним нагороджують «за самовідданість і мужність, проявлені при виконанні військового, громадянського чи службового обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя».

Місцеві медіа Башкортостану також повідомляють про те, що керівництво їхнього регіону на високому рівні приймає лідера донецьких бойовиків. Так, ЗМІ зазначають, що Пушилін разом із прем'єр-міністром уряду Башкирії Андрієм Назаровим поклав квіти до пам'ятників національному герою Башкортостану Салавату Юлаєву та татаро-башкирському поетові і політичному діячеві Шайхзаде Бабичу.

Глава ДНР відвідав Музей полярників ім. В. І. Альбанова, де представлена експозиція, присвячена уродженцю Донбасу, російському гідрографу, полярному досліднику Георгію Сєдову. Для Пушиліна була влаштована екскурсія в Національний музей Башкортостану, де представлений бойовий шлях 112-ї Башкирської кавалерійської дивізії, яка брала участь у визволенні Донбасу в ході Великої Вітчизняної війни.

Пушилін в Росії знайшов братів

Сам лідер бойовиків зазначає про важливість співпраці ДНР з регіонами Росії.

«В процесі нашої інтеграції в Російську Федерацію дуже важливою є співпраця Республік Донбасу з регіонами братської країни. Наочний приклад теплих дружніх відносин - взаємодія Донецької Народної Республіки і Башкортостану», - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті ватажка терористів ДНР.

Зазначимо, що Башкортостан святкує 11 жовтня День Республіки з 1990 року.

Читайте також:

  • В ОРДЛО обурені відпочинком дочки Пушиліна в Дубаї за народні гроші.

  • Ватажок "ДНР" публічно кинув виклик Зеленському.

  • Моторошне відео з ковідної лікарні Донецька з'явилося в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?