Вчені назвали неочікувані корисні наслідки сексу
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені назвали неочікувані корисні наслідки сексу

Вчені назвали неочікувані корисні наслідки сексу
Джерело:  online.ua

Секс – це невід'ємна та вкрай приємна частина життя, яке приносить не лише задоволення, а також багато користі для людського здоров'я. Іноземні вчені вирішили детально пояснити, як секс допомагає покращувати якість життя.

Джерело: Pubmed

Секс допомагає тренувати м'язи тазу

За словами дослідників, у сексуально активних жінок, які відчувають оргазм, сильніші за м'язи тазового дна. А це означає, що у них нижчий ризик нетримання сечі при кашлі та піднятті ваги.

Секс посилює імунітет

Під час одного із досліджень вирішили перевірити рівень імуноглобуліну А (IgA) у слині. Це білок, який допомагає людському організму боротися з вірусами.

Вчені дійшли висновку, що в сексуально активних людей рівень IgA був вищим, ніж у тих, хто займався сексом рідше двох разів на тиждень.

Окрім того, наголошується, що 75% людей, які займалися сексом три і більше разів на місяць, не заразилися коронавірусом або хворіли на нього у легкій формі.

Фото — unsplash.com

Секс може приглушити біль

Також було проведене спеціальне дослідження, в якому брали участь 300 осіб з мігренню. Третина з них займалася сексом під час нападу і 60% відзначили, що біль минув або зменшився після цього.

Ба більше, деякі чоловіки з мігренню навіть використовували секс як засіб від нападу. А серед тих, хто займався сексом при кластерному головному болі, покращення чи повне зникнення болю відзначили 37%.

Секс поліпшення якість сну

Як виявилося, оргазм дійсно допомагає міцніше спати. Що важливо розуміти, не лише після сексу з партнером, а й після мастурбації.

Однак також нещодавно з'явилися дані, що жінки частіше засинали після сексу, якщо сперма потрапила до піхви.

Секс мінімізує ризик раку простати

За словами науковців, результат спостереження за 30 тис чоловіків протягом 18 років вказує на те, що еякуляція понад 20 разів на місяць пов'язана зі зниженням ризику раку передміхурової залози.

Читайте також:

  • Вчені заявили про суттєве збільшення довжини пеніса протягом останніх років

  • У США створили контрацептив для чоловіків зі 100% ефективністю

  • Астронавтів будуть занурювати в сон для польотів на Марс

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?