Вчені визначили ідеальну тривалість сексу
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені визначили ідеальну тривалість сексу

Вчені визначили ідеальну тривалість сексу
Джерело:  online.ua

Кожна людина індивідуальна та має свої унікальні бажання. Однак вчені все одно продовжують шукати речі, які об'єднують та задовольняють більшість із нас. Цього разу іноземні науковці вирішили з'ясувати, скільки повинен тривати ідеальний секс й дійшли неочікуваного висновку — приблизно 44 хвилин.

Джерело: GQ

Як проводилося дослідження щодо тривалості сексу

За словами вчених, їм довелося провести не одне дослідження сотень пар, щоб з'ясувати, що чоловік може еякулювати у дуже значному діапазоні – від 33 секунд до 44 хвилин (що важливо розуміти, це середні, а не крайні точки).

Науковці звертають увагу на те, що, перш ніж говорити про ідеальну тривалість сексу, потрібно чітко усвідомлювати, що таке секс, а що таке статевий акт.

Статевий акт (для гетеросексуальної пари) – це час після проникнення статевих органів чоловіка у статеві органи жінки.

Проте для сучасних чоловіків і жінок проникнення – не єдиний спосіб визначення сексу.

Так, ми знаємо, багато чоловіків ототожнюють секс із проникненням, а от жінки – значно рідше. Це ототожнення не тільки помилкове, а просто зайве. Річ у тім, що дотики, поцілунки, пестощі та інші штиби еротичної насолоди – це ж і є секс. Щонайменше, його важлива частина. Бо секс – це близькі людські стосунки, спрямовані на задоволення, - йдеться в повідомленні.

Ідеальний секс може тривати не менше 44 хвилин

За словами науковців, людина з високим рівнем лібідо (сексуального потягу) має повне право поставити собі за мету 44 хвилин сексу.

Однак також не можна забувати про те, що секс може бути ідеальним та приємним навіть без досягнення оргазму.

Фото — unsplash.com

Парадоксально прозвучить, мабуть, але: не думай про секс як про грандіозну подію, і він, ти здивуєшся, почне приносити ще більше задоволення. Ти спокійно присвячуватимеш більше часу періоду розігріву (прелюдії), та й "основна подія" (проникнення) у природний спосіб подовжиться, якщо ти не поспішатимеш до "обов'язкової" еякуляції, - пише видання.

Читайте також:

  • Вчені заявили про суттєве збільшення довжини пеніса протягом останніх років

  • У США створили контрацептив для чоловіків зі 100% ефективністю

  • Астронавтів будуть занурювати в сон для польотів на Марс

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?