Верещук заявила про готовність стати міністеркою оборони
Категорія
Політика
Дата публікації

Верещук заявила про готовність стати міністеркою оборони

Верещук заявила про готовність стати міністеркою оборони
Джерело:  online.ua

Народна обраниця від "Слуги народу" та очільниця оборонного комітету у Верховній Раді Ірина Верещук офіційно повідомила, що готова стати міністеркою оборони. Ба більше, її кандидатуру уже обговорювали у фракції.

Джерело: "Перші особи" на "24 каналі", Фейсбук-сторінка Верещук

Верещук готова очолити Міноборони України

"У мене немає такого: хочу чи не хочу. Ми прийшли командою президента, за плечима президента, за його прізвищем. Але ми повинні брати на себе відповідальність", - заявила нардепка.

За словами політикині, її кандидатуру обговорювали у фракції "Слуга народу", проте з главою держави Володимиром Зеленським з цього питання вона наразі не спілкувалася.

Народна обраниця плекає надію, що колеги-нардепи підтримають її кандидатуру, якщо на те буде воля українського лідера як верховного головнокомандувача. Політикиня також звернула увагу на те, що абсолютно готова до викликів на посаді очільниці відомства.

"У мене є вища військова освіта, у мене чоловік військовий, я служила в армії, один з синів військовий... Я добре знаю, куди йду. Я чудово розумію, який ризик для мене особисто це становить – і репутаційний, і політичний, і щодо мого майбутнього, і психологічний. Але хтось повинен це робити", - заявила Верещук.

Як уже згадувалося раніше, декілька місяців тому, після звільнення Руслана Хомчака з посади голови Генштабу ЗСУ, почали ширитися чутки й про звільнення міністра оборони Андрія Тарана. 7 вересня керівник фракції СН Давид Арахамія анонсував кадрові зміни в уряді.

Журналістам вдалося дізнатися, що цієї осені можуть звільнити 5-6 міністрів. Кадрові зміни в уряді мали обговорити на з'їзді "Слуги народу" у Трускавці 1-3 жовтня. Питання зміни міністрів у парламенті планували розглянути на початку жовтня, однак цього досі не відбулося.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?