Відбір Євро-2024. Де та коли дивитися матч Північна Македонія–Україна
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відбір Євро-2024. Де та коли дивитися матч Північна Македонія–Україна

Відбір Євро-2024. Де та коли дивитися матч Північна Македонія–Україна
Джерело:  online.ua

16 червня збірна України проведе матч 3-го туру відбору на Євро-2024 проти збірної Північної Македонії.

Джерело: УАФ

Де та коли дивитися матч Україна-Північна Македонія

Команди зіграють у місті Скоп'є на стадіоні "Тоше Проєскі".

Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом.

У прямому ефірі поєдинок покаже медіасервіс MEGOGO. На телебаченні транслювати матч будуть усі регіональні телеканали Суспільного.

Для української команди цей матч стане першим з двох великих викликів на шляху до чемпіонату Європи-2024.

19 червня "синьо-жовті" гратимуть проти Мальти.

Ребров прокоментував майбутній матч проти Північної Македонії

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров сказав, що команда Північної Македонії вибила Італію в плей-оф відбору ЧС-2022, обіграла Німеччину на виїзді, тому українська команда серйозно ставиться до гри.

Ми повинні поважати суперника, але також думати про свою гру. Завтра важливо сконцентруватися на своїй грі, проаналізувати помилки, зроблені в поєдинку з Німеччиною, виходити й грати у футбол. Я вважаю, що завтра буде інша гра, ніж зі збірною Німеччини. Ми розуміємо, проти кого граємо, розуміємо силу команди Північної Македонії. Але ми повинні усвідомлювати, як будемо грати самі. Я очікую дуже важкої гри. Упевнений, наші футболісти готові до такої гри.

Нагадаємо, що Україна не має очок у кваліфікації Євро-2024. В єдиному матчі відбору збірна України поступилася Англії на виїзді — 0:2.

Північна Македонія вже виграла перший матч кваліфікації проти Мальти з рахунком 2:1. Вони випереджають Україну на одну позицію.

Група С наразі виглядає так: Англіїя (6 очок після двох турів), Італія (3), Північна Македонія (3), Україна (0) та Мальта (0).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?