Відома причина смерті принца Філіпа
Категорія
Світ
Дата публікації

Відома причина смерті принца Філіпа

Відома причина смерті принца Філіпа
Джерело:  online.ua

Минули понад 2 тижні після похорону чоловіка королеви Єлизавети II, однак лише зараз Букінгемський палац оприлюднив офіційне свідоцтво про смерть принца Філіпа. В документі йдеться про те, що Його Високість помер "від старості".

Джерело:  The Telegraph

Королівська родина оприлюднила свідоцтво про смерть принца Філіпа

Наголошується, що офіційне свідоцтво про смерть видав очільник королівської медичної служби сер Г'ю Томас. В документі вказано, що принц Філіп пішов з життя через старість.

Експерти, коментуючи цю новину, звертають увагу на те, що старість як причина смерті можлива, якщо людина була старшою 80 років, за нею доглядав один лікар протягом тривалого періоду та якщо немає іншої хвороби або травми, що могла призвести до летального випадку.

"За 2 місяці до втрати принца Філіпа госпіталізували через погане самопочуття. Згодом його перевели в лікарню, що спеціалізується на серцево-судинних захворюваннях, де зробили операцію на серці. Герцог близько місяця лікувався, але це не було вказано у документах про смерть", - йдеться в повідомленні.

Що цікаво, у свідоцтві згадали грецьке коріння герцога Единбурзького, а також його прізвище Маунтбеттен. Як уже згадувалося раніше, принц Філіп відстояв можливість використовувати це прізвище після того, як одружився з тоді ще принцесою Єлизаветою.

Що відомо про смерть принца Філіпа

  • Чоловік британської королеви Єлизавети II помер 9 квітня 2021 року - йому було 99 років.

  • У Великій Британії вшановували пам'ять принца Філіпа військовими салютами. Окрім того, люди покладали квіти під ворота Букінгемського палацу і Віндзорського замку.

  • 17 квітня відбувся похорон герцога Единбурзького. На нього з США прибув принц Гаррі, але без Меган Маркл через вагітність.

  • Через пандемію коронавірусу простим людям не можна було відвідувати похорон, однак за церемонією спостерігали понад 13 млн осіб.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?