Відоме ім'я головної героїні другого сезону шоу "Холостячка"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відоме ім'я головної героїні другого сезону шоу "Холостячка"

Відоме ім'я головної героїні другого сезону шоу "Холостячка"
Джерело:  online.ua

Цієї осені на екрани вийде другий сезон романтичного реаліті-шоу "Холостяка". 29 квітня нарешті стало відоме ім'я головної героїні, за серце якої будуть боротися найкращі чоловіки країни. Нею стала відома українська співачка та учасниця "Євробачення" Злата Огнєвіч.

Джерело: "СТБ"

Ім'я нової "холостячки" вперше розсекретили в ефірі пост-шоу "Як вийти заміж". Ведучий повідомив, що слідом за акторкою Ксенією Мішиною кохання під прицілом камер шукатиме Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч стала новою "Холостячкою"

Українська співачка вперше розповіла журналістам, що її публічність часто стає на заваді у побудові стосунків. Один з бойфрендів артистки поставив перед нею вибір – кар'єра або стосунки. Зірка вибрала перше. Ще одні стосунки знаменитості були токсичними.

Окрім того, вона додала, що вже понад рік Злата Огнєвіч не перебуває у романтичних відносинах. Тепер вона хоче будувати щасливі стосунки. У чоловіках артистку приваблює гострий розум, почуття гумору, любов до дітей та сім'ї.

"Я йду на "Холостячку", щоб зустріти чоловіка своєї мрії",– наголосила Злата Огнєвіч.

Варто звернути увагу на те, що нову героїню обирали серед найбажаніших наречених України, котрі були готові випробувати своє щастя на проєкті.

"Після грандіозного фіналу першого сезону чимало успішних жінок виявили бажання прийти до нас, щоб спробувати побудувати стосунки, які з різних причин ще не склалися в їхньому житті. За кілька останніх місяців ми зустрілися майже з усіма найбажанішими нареченими України! І раді оголосити нашу нову "Холостячку", – розповіла режисерка романтичних реаліті Анна Калина.

Віддані фанати телешоу зізнаються, що нова "Холостячка" їх справді приголомшила і вони навіть не знають чого очікувати від проєкту, однак надіються, що співачка нарешті знайде свого єдиного і буде щасливою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?