Відоме ім'я нового речника Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Відоме ім'я нового речника Зеленського

Відоме ім'я нового речника Зеленського
Джерело:  online.ua

9 липня офіційно стало відомо, що український лідер Володимир Зеленський офіційно призначив своїм новим речником ведучого з телеканалу олігарха Ріната Ахметова "Україна 24" – Сергія Никифорова.

Джерело:  указ  президента України

Сергій Никифоров став новим прессекретарем Зеленського

Варто звернути увагу на те, що призначення Никифорова пройшло паралельно із іншими перестановками в ОП. Окрім того, наголошується, що Никифоров раніше також працював на телеканалі Euronews.

Члени команди Володомира Зеленського наголошують, що очікують від Никифорова "подальшої розбудови ефективної комунікації з представниками засобів масової інформації, формування прозорої системи висвітлення діяльності Президента України".

Водночас тільки зараз український лідер своїм указом звільнив із посади колишню свою речницю Юлію Мендель.

Зеленський вирішив перетасувати Офіс президента України

9 липня також стало відомо, що Володимир Зеленський призначив заступника глави Офісу президента Юрія Костюка своїм радником.

 "Юрій Костюк, який працював заступником керівника Офісу Президента України, призначений радником президента України та сфокусує увагу на стратегічних питаннях розвитку держави та стрімкої трансформації суспільних процесів", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що Костюк і надалі буде відповідальним за підготовку промов та виступів українського лідера.

Також відомо про інші кадрові зміни у владних коридорах.

"Заступником керівника Офісу президента Андрія Єрмака, відповідальним за гуманітарний напрямок, призначено Олексія Дніпрова, який має відповідний досвід практичної роботи на посадах в органах виконавчої влади, зокрема в системі освіти", - повідомляє Офіс президента.

Окрім того, вказано, що очільником Апарату Офісу президента призначено Марію Вітушок, яка є кадровою дипломаткою, має відповідний досвід роботи за кордоном та значний досвід роботи в державній системі України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?