Відомі нові подробиці роману "Герміони" Емми Вотсон з молодим бізнесменом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомі нові подробиці роману "Герміони" Емми Вотсон з молодим бізнесменом

Відомі нові подробиці роману "Герміони" Емми Вотсон з молодим бізнесменом
Джерело:  online.ua

Нещодавно зірка "Гаррі Поттера" Емма Вотсон спростувала чутки про її заручини та весілля з молодим бізнесменом Лео Робінтоном, однак новини про їхній роман продовжують поширюватися. За словами інсайдера, голлівудська акторка абсолютно готова до тривалих та серйозних стосунків зі своїм новим хлопцем.

Джерело: Us Weekly

Що відомо про стосунки Емми Вотсон та Лео Робінтона

Ні для кого вже не секрет, що Емма Вотсон понад рік зустрічається з молодим бізнесменом Лео Робінтоном. Як стверджують інсайдери з оточення зірки, вона плекає надію, що її стосунки переростуть у щось серйозне.

Ба більше, анонімні джерела стверджують, що голлівудська акторка нарешті змогла знайти своє щастя.

"Емма по вуха закохана в Лео. І вона ніколи раніше не була такою щасливою у відносинах. Їх багато що пов'язує, і вони проводять разом увесь вільний час", - зізнається інсайдер.

Закохані роблять все можливе, щоб не афішувати особисті стосунки та надзвичайно рідко з'являються на публіці. Саме тому коли в мережі почали ширитися чутки про їхні заручини й навіть весілля, Емма Вотсон вирішила спростувати інформацію.

Зірка вірить, що її роман з Лео буде мати логічне продовження, проте пара не поспішає ухвалювати такі серйозні для них рішення.

"Емма повністю готова і налаштована на довгострокове майбутнє, але вона не хоче поспішати. Вона була трохи роздратована, коли люди почали пліткувати про їх заручини. Це просто дуже особистий момент", - пояснює інсайдер.

Що цікаво, друзі закоханих не сумніваються, що незабаром Емма Вотсон та Лео Робінтон підуть до вівтаря, однак зараз вони насолоджуються моментом.

"Головне для них – любов і довіра один до одного. І для того, щоб Емма була щаслива, не потрібно ні кільця, ні штампа в паспорт", - підсумував інсайдер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?