Відомий рок-гурт з Нідерландів підтримав військових ЗСУ на Херсонщині
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий рок-гурт з Нідерландів підтримав військових ЗСУ на Херсонщині

Рок-гурт Within Temptation
Джерело:  Ukraine Aid Ops

Відомий рок-гурт з Нідерландів Within Temptation підтримав українських військових, які наразі боронять Україну на Херсонському напрямку.

Рок-гурт з Нідерландів Within Temptation підтримав українських військових

Відомий рок-гурт з Нідерландів Within Temptation підтримав українських військових, які наразі боронять Україну на Херсонському напрямку.

Про це стало відомо зі сторінки "Ukraine Aid Ops" у соцмережі Facebook. Українські військові подякували музикантам, подарувавши власноруч розписаний снаряд з фронту. Відео записали бійці ЗСУ, а подарунок буде направлено музикантам в якості сувеніру.

Гурт Within Temptation відреагував на подарунок ЗСУ дописом у соцмережах.

У нас побігли мурашки, дивлячись на цю гарну подяку від військових з Херсона. Ми зробили цей внесок в дивовижний фонд. Ukraine Aid Ops забезпечує українських солдатів необхідним на полі бою, – заявили музиканти.

Сума донату рок-гурту на ЗСУ не розголошується.

Варто нагадати, що гурт Within Temptation пов'язує з Херсоном міжнародний фестиваль "кРок у Майбутнє", де музиканти з Нідерландів стали хедлайнерами у 2008 році.

Джилліан Андерсон підтримає Україну

Американська акторка Джилліан Андерсон, зірка серіалу Netflix "Сексуальна освіта" закликала донатити на потреби дітей, постраждалих від війни РФ в Україні

Відеозвернення зірка оприлюднила в Instagram.

Американська акторка, письменниця та активістка Джилліан Андерсон, відома за роллю сексолога Джин Мілберн у серіалі "Сексуальна освіта", записала зворушливе відеозвернення до своєї 2,6-мільйонної аудиторії в Instagram.

У короткому, але проникливому відео володарка премій "Еммі" та "Золотий глобус" за роль у "Секретних матеріалах" закликала підтримати українських дітей, які постраждали від російської військової агресії.

Минув понад рок з початку конфлікту в Україні, але бомби продовжують падати, руйнуючи життя. Діти пережили місяці насильства та травм — переїжджали з місця на місце, втрачали близьких і не знали, коли зможуть повернутися додому. Без термінової допомоги діти будуть нести тягар цього конфлікту все життя, – підписала відео зірка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?