Відомий інвестор пояснив, чого далі очікувати від біткоїна
Категорія
Технології
Дата публікації

Відомий інвестор пояснив, чого далі очікувати від біткоїна

Відомий інвестор пояснив, чого далі очікувати від біткоїна
Джерело:  online.ua

Відомий аналітик та головний директор з інвестицій у компанії BlackRock Рік Рідер переконаний, що біткоїн має потенціал стрімко зрости в ціні уже незабаром.

Джерело: Bitcoin.com

Рік Рідер прогнозує суттєвий ріст біткоїна

Варто звернути увагу на те, що Рідер також є очільником відділу фундаментальних фіксованих доходів у компанії та керівником відділу з глобальних інвестицій. Загалом, він відповідальний за активи, вартість яких становить майже 2,4 трильйона доларів.

 
Аналітики вирішив прокоментувати дуже популярну теорію про те, що цифрові монети – це або геджування (спосіб обмеження ризику), або альтернатива класичним валютам. За словами Рідера, він не вважає криптовалюту відповідним активом для геджування через її залежність від інвестицій в акціонерний капітал та ризикових активів. Експерт звернув увагу на те, що ціна криптовалют за день може змінитися на 15%.

"Я володію невеликою частиною біткоїна, адже справді думаю, що з часом до цієї бійки приєднається більше людей. Я вважаю, що біткоїн може суттєво зрости в ціні", - озвучив свій прогноз Рік Рідер.

За словами аналітика, він не відносить біткоїн до категорії основних активів, як акції та облігації, оскільки позиції криптовалюти досить нестабільні. Проте він бачить певну цінність в тому, щоб володіти невеликою кількістю монет в ролі спекулятивного інструменту в портфелі. Експерт також прогнозує, що цифрові монети можуть незабаром замінити золото.

Що важливо знати про Blackrock

Це одна з найбільших компаній у світі, яка наприкінці другого кварталу поточного року керувала активами на суму близько 9,5 трильйона доларів. Її створили 32 роки тому у Штатах. Наразі штаб-квартира компанії знаходиться у Нью-Йорку.

Експерти звертають увагу на те, ринкова капіталізація компанії становить майже 140 мільярдів доларів. Blackrock також є однією з небагатьох компаній, які продовжують активну співпрацю з КНР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?