Інвестор приголомшив світ прогнозом щодо росту ціни біткоїна
Категорія
Технології
Дата публікації

Інвестор приголомшив світ прогнозом щодо росту ціни біткоїна

Інвестор приголомшив світ прогнозом щодо росту ціни біткоїна
Джерело:  online.ua

Авторитетний інвестор, засновник і генеральний директор MicroStrategy Майкл Сейлор озвучив прогноз, що біткоїн (BTC) буде рости вічно, якщо уряди в усьому світі продовжать проводити інфляційну фіскальну політику.

Джерело: CNBC

Сейлор прогнозує, що біткоїн буде рости вічно

На переконання інвестора, головна цифрова монета приречена на вічний ріст через обмежену пропозицію, яка не може збільшуватися незалежно від попиту та ціни.

«Я хочу сказати, що ніколи не буде більше 21 мільйона біткоїнів, тож це дуже фіксований обсяг пропозиції. Це єдиний дефіцит, у який у світі може інвестувати будь-хто. Кожен інший актив, який ви можете купити для захисту від інфляції, наприклад, нерухомість, акції, золото чи товари, має пропозицію, яка збільшуватиметься зі зростанням ціни. Але ви ніяк не можете збільшити пропозицію біткоїнів", - пояснив Сейлор.

За його словами, існує кореляція між зростанням ціни біткоїна та зниженням вартості традиційних валют через інфляцію.

«Якщо ви подивіться на світові валюти, то останні 30 років вони зазнавали інфляції на 10% і більше на рік, а може, і на 14% на рік. Ви можете очікувати, що вони будуть продовжувати це робити протягом наступних 30 років. І тому біткоїн, який вимірюється у світових валютах і похідних валютах, продовжуватиме зростати, хоч і з волатильністю», — додав інвестор.

Засновник MicroStrategy також звернув увагу на те, що виступає проти уявлення про дефіцит золота, знаголошуючи, що пропозиція традиційних засобів заощадження фактично збільшується як у фізичному, так і паперовому вигляді.

«Золото не фіксоване. Пропозиція золота збільшується на 2% на рік у фізичному вигляді. Банкіри можуть повторно висунути гіпотезу про золото і вони можуть надрукувати 100 унцій паперового золота на кожну реальну унцію золота. Біткоїн — домінуюча цифрова грошова мережа, і оскільки вона домінує і фіксована, це означає, що це найнадійніша, найцілісніша і найрідкісніша річ у фінансовому всесвіті… Біткоїн зростатиме вічно», — підсумував експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?