Відомий мільярдер озвучив попередження щодо криптоінвестицій
Категорія
Технології
Дата публікації

Відомий мільярдер озвучив попередження щодо криптоінвестицій

Відомий мільярдер озвучив попередження щодо криптоінвестицій
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий криптомільярдер та генеральний директор компанії Galaxy Investmen Майкл Новограц не приховує, що стурбований стрімким зростанням вартості невзаємозамінних токенів, які також відомі як NFT. За словами останнього, це ненормальна тенденція.

Джерело: Business Insider

Що Новограц думає про NFT

Як стверджує інвестор, ринок NFT продовжує активно розвиватися протягом останніх декількох місяців після незначного затишшя. Що важливо розуміти, торги на вторинному ринку досягли історичного максимуму наприкінці вересня і залишається на високому рівні.

Майкл Новограц звернув увагу на те, що він позитивно налаштований щодо перспектив ринку NFT, однак його шокує останній стрибок цін. Аналітик нагадав про те, що ринки не можуть рости безкінечно.

"Це ні в якому випадку не можна назвати нормальним. Мені здається зараз вдалий час для того, щоб хоча б зафіксувати певний прибуток та перевести його у біткоїн, Ethereum чи інший токен",– наголосив мільярдер під час віртуальної криптоконференції Token2049.

За словами інвестора, покупці ринку NFT дуже віддані. Так, мільярдер робів все можливе, щоб переконати друга, який придбав CryptoPunks, вивести частину грошей та зафіксувати прибуток. Однак у відповідь друг назвав Новогарца "божевільним".

"Протягом кількох останніх тижнів тип колекційного аватара NFT CryptoPunks щодня переходив з рук в руки приблизно за 400 тисяч доларів, але у вересні один токен був проданий за 6,6 мільйона доларів. Попри скептицизм щодо цін бізнесмен заявив, що NFT – це важлива частина майбутнього технологій", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що NFT - це невзаємозамінні токени, які є особливим типом криптовалюти. Вони можуть існувати лише у власних криптосистемах. Кожен NFT може бути унікальним цифровим елементом. На відміну від біткоїна та інших альткоїнів NFTs не можна обміняти на аналогічні NFT-токени.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?