Відомого співака R. Kelly визнали винним у торгівлі жінками і дітьми
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомого співака R. Kelly визнали винним у торгівлі жінками і дітьми

Відомого співака R. Kelly визнали винним у торгівлі жінками і дітьми
Джерело:  online.ua

Американського співака R. Kelly, автора всесвітньо відомого хіта I Believe I Can Fly, офіційно визнали винним у торгівлі жінками і дітьми з метою їх сексуальної експлуатації. Згідно з останніми даними, артисту загрожує довічне ув'язнення.

Джерело: BBC

Що відомо про сексуальні злочини співака R. Kelly

Слідство дійшло висновку, що артист, справжнє ім'я якого Роберт Сильвестр Келлі, організовував схеми сексуального насильства над жінками та дітьми. Варто звернути увагу на те, що все це тривало протягом 20 років.

Наразі до музиканта позиваються 11 людей – 9 жінок і 2 чоловіків. Кожен з них уже встиг розповісти, яке сексуальне приниження і насильство вони чи їхні діти пережили з боку співака.

"Келлі займався торгівлею жінками й дітьми з метою їх сексуальної експлуатації. Схема діяла між різними штатами США. Артист виробляв дитячу порнографію та організовував викрадення людей (зазвичай, жертв шукали серед прихильників, які приходили на концерти, або молодих співачок, яким співак обіцяв допомогти у розвитку кар'єри). Погоджуючись на співпрацю, дівчата потрапляли в пастку. Вони були змушені дотримуватися "правил Роба": їсти й ходити в ванну тільки з дозволу Келлі, носити одяг, який йому подобається, називати його "татом". За кожне порушення отримували жорстоке покарання", - йдеться в повідомленні.

Журналістам також вдалося дізнатися, що співак регулярно знімав на відео секс з жінками без їхньої згоди. Окрім того, у суді показали ролик, на якому одна з жертв артиста розмазувала фекалії на обличчі, оскільки нібито порушила "його правила".

Не можна також не згадати про те, що 27 років тому Келлі зміг таємно одружитися зі співачкою Aaliyah, яка на той момент була неповнолітньою. Скандальному артисту вдалося зробити це, давши хабар працівнику державних органів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?