Вихід нового iPhone може спричинити масовий перехід Android-юзерів
Категорія
Технології
Дата публікації

Вихід нового iPhone може спричинити масовий перехід Android-юзерів

Вихід нового iPhone може спричинити масовий перехід Android-юзерів
Джерело:  online.ua

Майбутній iPhone SE 5G може підштовхнути понад мільярд користувачів Android перейти до продукції Apple, заявили в брокерській компанії JP Morgan. Очікується, що компанія випустить iPhone SE з можливостями 5G на початку 2022 року, яка орієнтуватиметься на  ринок смартфонів середнього класу.

Джерело: Reuters

Судячи з усього, основними конкурентами нової моделі можуть стати смартфони від Samsung Electronics (005930). .KS) та Huawei Technologies (HWT.UL).

За оцінками JP Morgan, майбутній смартфон може залучити майже 1,4 мільярда телефонів на платформі Android від низького до середнього класу та близько 300 мільйонів користувачів старших моделей iPhone.

iPhone SE коштуватиме від 399 доларів 

На даний момент iPhone SE коштує від 399 доларів у порівнянні з 799 доларів для iPhone 13 і 999 доларів для iPhone 13 Pro.

Після запуску лінійки iPhone 13 і нових iPad у вересні Apple намагалася не відставати від глобального дефіциту мікросхем і перебоїв у ланцюжку поставок.

Тим часом акції Apple продовжили свій ріст, і компанія наближається до ринкової капіталізації в 3 трильйони доларів.

30 мільйонів одиниць iPhone SE у 2022 році

В окремій замітці J.P.Morgan сказано, що споживчий попит на серйозні оновлення, такі як моделі 5G, як очікується, залишиться високим та пріоритетним для поставок.

Брокерська компанія підвищила свої оцінки щодо продажів iPhone SE у 2022 фінансовому році до 30 мільйонів одиниць, а очікування щодо річних поставок iPhone до 250 мільйонів, що на 10 мільйонів більше, ніж роком раніше.

Очікується, що новий iPhone SE вийде в першому кварталі 2022 року, тобто в січні, лютому або березні. Новинка навряд чи буде кардинально відрізнятися від поточного покоління, хоча й отримає оновлений процесор.

За даними Refinitiv Eikon, JPM підняв цільову ціну на Apple до 210 доларів зі 180 доларів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?