Вирощує нову армію. Чому Росія викрадає наших дітей — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Вирощує нову армію. Чому Росія викрадає наших дітей — відео

Вирощує нову армію. Чому Росія викрадає наших дітей — відео
Джерело:  online.ua

Член Української академії наук Віталій Луньов зазначає, що серед причин викрадення Росією українських дітей є демонстрація влади, садизм та переформатування свідомості дітей задля того, аби з них зробити адептів “російського світу”.

Джерело: ютуб-канал online.ua

 Причини викрадення Росією дітей

Луньов підкреслює, що у викраденні дітей немає нічого нового. Коли це стосується дітей, це має кілька причин.

Одна з причин це те, аби в такому психоаналітичному розумінні ввести в стан депривації і, умовно кажучи, навіть в стан кастрації, доросле населення в цілому. Тобто це один із важливих, жалюгідних і страшних способів демонстрації своєї влади.

Друга причина викрадення росіянами українських дітей - це втілення сценарію садизму, оскільки, країна, яка є агресором, повинна постійно підтримувати у своїх підданих, хто власне здійснює окупацію, певний рівень агресії й садизму.

За словами Луньова, безпосередня мета викрадення росіянами українських дітей – це переформатування свідомості наших дітей задля того, аби з них потім робити адептів “російського світу”.

Наприклад , навіть можна не казати про сучасне викрадення дітей. Просто згадайте про дітей, які народилися в Донецькій, Луганській області, яким на момент окупації у 2014 році наших територій було по 8 - 9 років. Зараз цим дітям вже 18 - 20 років. Тобто це вже фактично сформовано армія, яка вихована на антиукраїнських наративах. Сьогодні ці діти воюють проти нас в складі російських військових угрупувань. Ми бачимо, що чим довше росія пролонгує воєнні дії і війну, тим більше в них можливостей та шансів нав'язувати свої наративи на окупованих територіях та формувати нові армії.

Росія вирощує нові армії

За словами Віталія Луньова, фактично це є вирощуванням росіянами нових армій, але на чужій території.

Головне те, що це все спрямовано на підготовку величезної кількості нових військових. Завжди кажуть, що у війнах, найбільше віддано воюють полукровки. Це, так би мовити люди, які мають, умовно кажучи, подвійну кров, бо вони є і генетично, і філогенетично, і онтогенетично, і соціогенетично чутливими до двох моделей поведінки.

Саме в цьому науковець вбачає російську ідею про пролонгацію війни, про прихід до України, наприклад, через 10 років, поки цю групу викрадених дітей вони намагатимуться переформувати і робити з них нову армію.

Тобто викрадення українських дітей є цілеспрямованою державною політикою росії. Це той час, коли з боку росії немає випадкових дій взагалі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?