Війська РФ отримали жорстку відсіч на Авдіївському напрямку — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ отримали жорстку відсіч на Авдіївському напрямку — Генштаб

Війська РФ отримали жорстку відсіч на Авдіївському напрямку — Генштаб
Джерело:  online.ua

ЗСУ відбили спробу наступу на Харківському, Слов’янському, Краматорському та Південнобузькому напрямку. Ворог зазнав втрат та відступив на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Оперативна інформація щодо вторгнення РФ

На Волинському та Поліському напрямках обстановка суттєвих змін не зазнала.

На Сіверському напрямку ворог обстріляв цивільну інфраструктуру Чернігівської області та Сумської області.

На Харківському напрямку ворог здійснював обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії районів низки населених пунктів.

Ворог здійснив невдалу спробу наступальних дій біля Петрівки, зазнав втрат та відійшов. Підтримує високу інтенсивність ведення розвідки БпЛА.

На Слов’янському напрямку противник задіяв танки, ствольну артилерію та РСЗВ.

Сили оборони України відбили спробу наступу підрозділів ворога неподалік Долини та Дмитрівки.

На Краматорському напрямку обстрілів з боку противника зазнали райони декількох населених пунктів.

Ворог здійснив спробу покращення тактичного положення біля Старого Каравану, успіху не мав, відійшов.

На Бахмутському напрямку ворог продовжував обстріли територій.

Наступальними та штурмовими діями окупанти намагалися просунутися біля Кодеми та Бахмутського, зазнали втрат і відступили.

На Авдіївському напрямку противник, ударами авіації, вогнем танків, ствольної артилерії та РСЗВ, намагався відтіснити підрозділи наших військ, уразити важливі об’єкти військової та цивільної інфраструктури.

Ворог намагався прорвати оборону наших військ у районі населеного пункту Первомайське, отримав жорстку відсіч та відійшов.

На Новопавлівському напрямку зафіксовано обстріли біля Павлівки, Єлизаветівки і Новомихайлівки. Також окупанти завдали авіаударів поблизу Володимирівки, Вугледара та Павлівки.

На Запорізькому напрямку противник здійснював обстріли позицій наших військ.

На Південнобузькому напрямку ворог продовжив обстріли із ствольної, реактивної артилерії та танків вздовж лінії зіткнення. Завдав авіаудару неподалік Білої Криниці.

Намагався провести розвідку боєм в районі населеного пункту Благодатне, зазнав втрат та відійшов. Спроба наступу противника у районі Таврійського під вогнем наших воїнів захлинулася і окупанти відступили.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?