Військам РФ обіцяють винагороду за знищення танків НАТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Військам РФ обіцяють винагороду за знищення танків НАТО

Військам РФ обіцяють винагороду за знищення танків НАТО
Джерело:  online.ua

Витоки інформації США показують, що російським військам обіцяли бонус за знищення танків НАТО, наданих Україні. Окупанти планували поширювати відео зі знищенням західної техніки для того, щоб посилити недовіру Заходу та знизити бойовий дух України та запевнити в здатності Росії знищити навіть найновіше озброєння.

Джерело: The New York Times

Російським військам обіцяють нагороду за знищення танків НАТО

Згідно з нещодавно оприлюдненими документами американської розвідки, росіяни “готуються” до українського контрнаступу та розміщення передових танків НАТО на полі бою і обіцяють виплачувати бонуси тим військовим, яким вдасться пошкодити або знищити західну військову техніку.

Повідомляється, що грошовий стимул є частиною ініціатив, спрямованих на допомогу російським формуванням і підвищення їх морального духу під час бойових дій в спробах захопити більше територій Сходу України.

Будуть запропоновані фінансові стимули для захоплення та знищення іноземних танків, а відеозаписи знищення танків будуть широко поширені, щоб знизити довіру України та Заходу та запевнити російські війська в їхній здатності подолати це нове озброєння, – йдеться в заяві

Військова техніка НАТО прибуде в Україну напередодні контрнаступу

Низка країн, зокрема Велика Британія, Німеччина, Польща та США пообіцяли надіслати десятки бойових танків перед весняним контрнаступом України.

Передбачається, що нові танки перевершуватимуть аналоги радянських часів, якими наразі користуються як українські, так і російські війська.

Очікується, що ще 160 танків німецького виробництва «Леопард» прибудуть в Україну перед новим контрнаступом, який, як вважають, запланований на весну.

Російська стратегія знищення цих танків, згідно з документами, передбачає “створення трьох зон вогню за дальністю”.

Також повідомляється, що військові навчання будуть спрямовані на вивчення “вразливостей танків НАТО”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?