Військові армії РФ продовжують записувати відео до Путіна зі скаргами на великі втрати
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові армії РФ продовжують записувати відео до Путіна зі скаргами на великі втрати

Військові армії РФ продовжують записувати відео до Путіна зі скаргами на великі втрати
Джерело:  online.ua

Військові злочинної армії РФ записали чергове відеозвернення до кремлівського диктатора Володимира Путіна зі скаргами на фактичний розгром їхніх підрозділів та численні втрати в районі Водяного на Донеччині.

Джерело: звернення російських військових

Окупанти скаржаться Путіну на великі втрати 

Зокрема, російські військові із загону "Шторм", яких відправили на передову в районі Водяного на Донеччині, поскаржились на власне злочинне командування та буквально благали Путіна про допомогу.

У ході штурмів було виявлено, що досить важко було вести наступ на цій ділянці, оскільки у противника були абсолютно пристріляні всі точки. У результаті, наше керівництво прийняло рішення гнати нас на міномети, кулемети, танки. Ми сиділи під відкритим вогнем мінометів, - скаржаться російські військові.

Вони зазначають, що від початку штатна кількість загону складала 161 особу, тепер, від нього залишилися лише "залишки".

Зазнали величезних втрат 34 особи - трьохсоті (поранені), 22 особи - двісті ("вантаж двісті" - вбиті). Командир роти наш загинув, - жаліються росіяни.

У ГУР дізнались про масове вживання наркотиків російськими військовими в Україні

В одній з перехоплених представниками Головного управління розвідки Міноборони України розмов військових злочинної армії РФ, ті обговорюють летальні випадки у власних підрозділах від вживання наркотиків.

Сьогодні можливо буде перевірка комендатури, у нас тут одне тіло в наркотичному сп'янінні, ми його відвезли. Він вколовся десь, - розповідає російський військовий.

Військовий РФ попередив іншого окупанта, аби він робив певні висновки щодо цього.

Попередь всіх інших, алкоголь і телефони треба прибрати, - зазначив окупант.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?