Військові РФ скаржаться на велику кількість відмовників — перехоплення ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ скаржаться на велику кількість відмовників — перехоплення ГУР

Військові РФ скаржаться на велику кількість відмовників — перехоплення ГУР
Джерело:  online.ua

Українська розвідка перехопила розмову російського військового у якому він скаржиться на велику кількість відмов воювати в Україні та відсутність мобілізованих з Криму.

Джерело: ГУР

У військах РФ масові відмови воювати

Російський військовий, знаходячись в Харківській області, розповідає про стан набору у їх збройні сили, відмічаючи те, що після зняття обмежень на відбір до лав збройних сил РФ туди почала надходити лише одна «шваль».

Під час розмови також обговорюється географія солдатів збройних РФ, які є у підрозділі, виділяючи при цьому відсутність людей з Криму, - повідомили в ГУР.

Також чоловік розповідає про прикрий випадок з фронту, коли його людина втратила частину тіла, підірвавшись на їх же розтяжці.

Нагадаємо, що раніше ГУР повідомив, що росіяни готують провокації під українським прапором щодо ЗАЕС.

Одночасно окупанти активно створюють «картинку» для власної пропаганди. З цією метою на станцію нещодавно завезли два автобуси «масовки», яка має виконувати роль начебто «місцевих жителів та персоналу». Справжні місцеві мешканці та персонал відмовляються брати участь у подібних постановках.

До стели «Енергодар» на в’їзді в місто росіяни підігнали самохідну артилерійську установку «Піон» із нанесеною білою фарбою літерою «Z».

На САУ піднято синьо-жовтий український прапор. Вочевидь, вона використовуватиметься для чергових провокацій з метою звинувачення ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?