Військові РФ вигадали новий спосіб саботувати війну проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ вигадали новий спосіб саботувати війну проти України

Військові РФ вигадали новий спосіб саботувати війну проти України
Джерело:  online.ua

З перехоплених розмов військових кремлівської окупаційної армії співробітники СБУ дізнались, що ті насипають пісок у паливні системи танків аби уникнути бою з українськими військовими.

Джерело: Telegram-канал СБУ

Окупанти усіляко намагаються уникнути бойових дій з ЗСУ 

Аби уникнути бойових дій проти військових ЗСУ, російські військові насипають пісок у паливні системи танків та виводять їх з ладу.

Бійці пісок сиплять в паливну систему, в танки, щоб не йти в атаку! Я тупі накази не виконую, я відмовляюся просто! Ось я тобі про Пологи розповідав, коли ми там сиділи. Коли нас там кришили, як кошенят, бл*ядь. Він же, бл*дь, відправляв мене на танки, бл*дь, дебіла шматок. Я на*єр послав просто і все... - повідомляє один з військових окупаційної армії свому товаришу.

Співрозмовник спочатку сказав, що нікому не можна довіряти. А потім здивувався і запитав, Чи не карають за невиконання наказу. Перший окупант підтвердив: "Нічого не буде".

За даними представників Міноборони Великої Британії, значні втрати армії РФ у наслідок штурму заводу "Азовсталь" в Маріуполі не дають окупантам реалізувати власні плани на півдні Донецької області.

Поновлення спроб росії захопити «Азовсталь» і завершити захоплення Маріуполя, ймовірно, пов’язане з майбутніми відзначеннями дня перемоги 9 травня та бажанням путіна домогтися символічного успіху в Україні. Така спроба обходиться росії ціною солдат, техніки та боєприпасів. Поки український опір триває на «Азовсталі», російські втрати продовжать збільшуватися і це зриватиме їхні оперативні плани на півдні Донбасу, - зазначають представники британської розвідки.

Зазначається, що російські війська в Маріуполі вже другий день продовжують наземний штурм металургійного заводу "Азовсталь" попри заяви Москви, що вони прагнутимуть лише блокувати його.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?