Військові РФ залишили Запорізьку область без газу
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ залишили Запорізьку область без газу

Військові РФ залишили Запорізьку область без газу
Джерело:  online.ua

У Запорізькій ОВА заявили, що область через постійні обстріли та бойові дії залишається без газу, оскільки військові кремлівської окупаційної армії не погоджуються на припинення обстрілів і бойових дій для відновлення інфраструктури газопостачання.

Джерело: Telegram-сторінка Запорізької ОВА

Окупанти не дозволяють провести ремонт газових мереж у Запорізькій області 

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух наголошує, що тільки протягом останньої доби кремлівські окупанти обстріляли 44 населені пункти на території регіону.

Найбільше постраждали Оріхів, Степногірськ та Кам’янське, а також два села, які входять у Пологівський та Василівський райони.

Було зафіксовано 22 руйнування будинків та об’єктів інфраструктури. На жаль, зазнав ушкодження газогін і на днях повністю припиняється газопостачання до Василівського району та міста Мелітополь, - повідомив Старух.

За його інформацією, також газопостачання припиняється до міста Оріхова до того моменту, поки газогін не буде відновлено.

Відповідно 109 населених пунктів по всій області на сьогодні без газу, а більша їх частина у Бердянському районі, який окупанти залишили без газу ще під час штурму Маріуполя, - підкреслив Старух.

Фото - facebook.com/starukholexander

Крім цього, Старух нагадав, що 80 населених пунктів не мають електропостачання.

Через регулярні обстріли та нахабну поведінку рашистів, ремонтні бригади не можуть потрапити до місця аварій для їх ліквідування. Для відновлення пошкоджених комунікацій потрібен режим тиші, але ворог не бажає його створювати, - пояснює керівник Запорізької ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?