Військовий оглядач натякнув на "сюрпризи" для армії РФ у Бахмуті
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий оглядач натякнув на "сюрпризи" для армії РФ у Бахмуті

Військовий оглядач натякнув на "сюрпризи" для армії РФ у Бахмуті
Джерело:  online.ua

Військово-політичний глядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко прокоментував останні події, які розгортаються під час боїв за Бахмут. За його словами, Збройні сили України уже підготували для ворога певні "сюрпризи".

Джерело: "24 Канал"

Битва за Бахмут триває

Олександр Коваленко звертає увагу на те, що наразі ситуація у місті-фортеці критична, оскільки наші воїни продовжують боронити невелику ділянку в місті.

Експерт підтвердив, що йдеться про трикутник по вулиці Чайковського, вулиці Івкіна та вулиці Корсунського, який веде до монумента літака.

20 травня ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин вкотре публічно збрехав, що його найманцям вдалося захопити місто-фортецю повністю, однак, що цікаво, він зробив цю заяву біля залізничного вокзалу, а не біля монумента літака.

 Що відбувається на флангах

На переконання Коваленка, Бахмут все-таки поступово перетворюється на своєрідний капкан для росіян, у який вони зайшли добровільно. Проте це стане для ворога своєрідним неприємним сюрпризом.

Експерт звертає увагу на те, що наразі також вкрай важливим є те, що буде відбуватися на околицях міста.

Насамперед йдеться про взяття ЗСУ панівних висот, що уже виконано.

Не можна також забувати про просування в низини на північно-західному секторі для перерізання траси М03 в перспективі.

Найцікавіше ще й те, що поступово починає оживати Сіверський плацдарм. Саме звідти в південному напрямку відбувається вогневий тиск по позиціях російських окупантів, який поступово, але переходить в досить однозначну системність,– пояснює Олександр Коваленко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?