Військовий ЗСУ поділився враженнями від першого дня у бригаді АЗОВ
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий ЗСУ поділився враженнями від першого дня у бригаді АЗОВ

Військовий ЗСУ поділився враженнями від першого дня у бригаді АЗОВ
Джерело:  online.ua

Військовослужбовець із позовним "Жуков" поділився яскравими враженнями від першого дня служби у  бригаді "АЗОВ". 

Джерело: Telegram-канал Американський піхотинець

Це армія здорової людини 

Отже, пане Сержанте, як і обіцяв доповідаю! Здійснилася мєчта ідіота, потрапив я в підрозділ, в котрий давно хотів потрапити, але чогось якось не доходили руки, нервував, і тд. Потрапив я в, тепер уже, бригаду "АЗОВ", колишнього полку "АЗОВ", і все що я можу сказати - це мої перші враження. Перші враження по цьому підрозділу – це Армія здорової людини! Зі своїми недоліками, зрозуміло, як-то кажуть, завжди можна зробити краще, але загальна картина – це круто, вау! - ділиться враженнями військовослужбовець.

За його словами, до підрозділу він потрапив у якості спеціаліста з окремої спеціальності. Наразі вже очікує на початок проходження базової бойової підготовки.

 Що це означає – це те що, протягом місяця мене будуть нещадно дрюкати по базовим принципам, і навичкам, котрі повинен мати кожен піхотинець, адже спочатку кожен військовій це як база, це ти – піхотинець, як показав досвід Маріуполя - у артилерії закінчуються снаряди, і вона успішно стає піхотою. Тому кожен боєць АЗОВу повинен бути в першу чергу класним піхотинцем, - зазначає військовий.

Він зазначив, що у підрозділі дивовижна атмосфера і абсолютно вмотивовані люди.

Це як хто шарить за Warhammer, це чомусь нагадує Орден Космодесантників: з тобою ходять такі круті чуваки, котрі пройшли пекло Маріуполя, наприклад: Раз-два, Набата, Масло, Гренка, котрі нас навчають, і ти такий ідеш, ти до цього лише дивився їх інтерв’ю , і думав «вау, шо це за люди!», а тут зараз вони з тобою тусуються, займаються своїми справами, і ти такий як ідеш по такій бойовій баржі, і такий дивишся «о, це Воїни Першої Роти самого Прімарха!», ну це якщо як жарт для того, хто вперше може сюди потрапити, - розповідає вражений військовослужбовець.

Чому не варто боятись підрозділу "Азов" 

Військовослужбовець зазначає, що сам рекомендував би добровольцям записуватись до підрозділу "Азов", адже його бійці воюють наче тигри. А ті, кого це лякає, насправді не розуміють, що таке реальна небезпека.

Небезпечно – це коли ти ідеш в підрозділ, а вас так роз..ють, що навіть відео нікому викласти про те, як ви воюєте. Оце небезпечно! А коли підрозділ воює, і це документується, це показано те, що хтось щось вміє, і щось трапляється, - зазначає військовий.

Військовослужбовець підкреслює, що у підрозділі проходять постійні тренування, медична підготовка, проводяться лекції з історії України.

За його словами, командир підрозділу не має позивного і є ветераном битви за Маріуполь. 
 Дуже класний чувак, котрий максимально комунікує, постійно з тобою чимось ділиться, розповідає. Котрому не лінь просто взяти навіть підійти, коли ти навіть поряд стоїш, ну це як маркер було: з загального баку мусорного, витащити пакет і піти самому його поміняти. Це дуже показово, знаєш от, відчуття от, що твої командири – вони, як перший серед рівних, і не більше того. По іншим командирам – ну це люди, які зовсім базові, які 8-9 років тренувалися закордоном, тренувалися на курсах, це дійсно професійні військові, у котрих в пріоритеті стоять саме люди, а не техніка. Тому для тих, хто досі вагається, думає який підрозділ обрати, я б рекомендував саме цей підрозділ. В подальшому про свій курс я буду, надиктую трошки пізніше, а поки що так, - зазначає військовослужбовець.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?