Влад Яма відверто розповів про свої сварки з дружиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Влад Яма відверто розповів про свої сварки з дружиною

Влад Яма відверто розповів про свої сварки з дружиною
Джерело:  online.ua

Відомий український хореограф Влад Яма розказав про свої стосунки з дружиною Лілією, а також про найбільші кризи, з якими вони боролися перші два роки.

Джерело: "Люкс ФМ"

Влад Яма розповів про свою дружину та сварки з нею

За словами хореографа, найбільші сварки й найсерйозніші кризи були на початку стосунків з Лілією. Влад звернув увагу на те, що їхньою причиною не був побут.

"У нас були якісь ревнощі й претензії, неготовність. Мені здається, я був занадто молодим. Потім це пройшло і стало легше", - зізнався танцівник

Яма також вирішив не приховувати, що найбільше його у дружині дратує повільність.

"Вона іноді трошки повільніша, ніж мені б хотілося. Наприклад, збирається. Ще є одна особливість – вона завжди повторює те, що я говорю", - поскаржився хореограф.

Проте його дружина не погодилася із такими докорами.

"А мені здається навпаки. Мені здається, що ти повільніший. Я швидше збираюся. Я можу образитися, якщо він якось не звернув на мене увагу. Я розумію, у нього багато роботи, багато проєктів, але хочеться все одно більше уваги. Але за роботою він іноді про мене забуває", - заявила Лілія.

Пара такж інколи конфліктує через питання виховання дітей.

"Взагалі, ми насправді про виховання говорили ще задовго до того, як він з'явився. Задовго до того, як почали займатися самим процесом. Тут очевидно, що повинна бути однакова позиція", – підкреслив Влада Яма.

Лілія зразу ж озвучила свою точку зору з цього приводу, а також зізналася, що саме Влад часто пом'якшує певні правила для сина Леона.

"У нас не завжди це виходить. Виходить, що мама злий поліцейський, а тато пом'якшує лінію. У нас через це теж бувають сварки, тому що я вважаю, що у вихованні повинна бути одна лінія у мами й тата, дитина повинна розуміти, що мама і тато – одна команда. У нас це поки не виходить", - наголосила вона.

Читайте також:

  • Гурт Måneskin приїде в Україну — відома дата концерту.

  • Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною.

  • Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?