Внесений в Миротворець Юрій Бардаш заспівав українською
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Внесений в Миротворець Юрій Бардаш заспівав українською

Внесений в Миротворець Юрій Бардаш заспівав українською
Джерело:  online.ua

Український музикант і продюсер, колишній лідер гурту "Гриби", а нині продюсер Wellboy Юрій Бардаш 29 жовтня на YouTube-каналі свого музичного проєкту Youra випустив перший трек українською мовою Habar.

Джерело: YouTube-канал Youra.

Це перша україномовна пісня Юрія, раніше всі його пісні були тільки російською. У пісні Бардаша йдеться про те, що його герой "дав хабаря" поліцейському, депутату та власній совісті, та що про це думає.

Це перший реліз Юрія Бардаша з березня, коли вийшли дві пісні ZHIRNIY та FENOMEN. Дебютний альбом YOURA випустив у 2019 році.

Чим відомий Юрій Бардаш

Юрій Бардаш – український продюсер, хореограф та співак. Він був продюсером гуртів Quest Pistols, "Нерви". Здобув популярність завдяки російськомовному гурту “Гриби”, який, однак, проіснував недовго - з 2016 по 2018 рік. Зараз Бардаш продюсує гурт "Корупція" та артиста Wellboy.

У 2019 році музикант потрапив до списку “Миротворця”. Причиною стало скандальне інтерв'ю, яке артист дав російському блогеру Юрію Дудю.

Тоді представники сайту заявили, що Бардаш відзначився антиукраїнською пропагандою та "маніпулював суспільно значущою інформацією".

Як зізнався артист в одному з інтерв’ю, його зачепило внесення у список "Миротворця". Після цього музикант почав шукати в собі "українство".

“Звісно, зачепило. Ну як ви думаєте? Це ж мій народ! Авжеж. І, найімовірніше, я був у якомусь стані такому, жорсткому, сам усередині... Це мій конфлікт був. Думаю, що він не тільки в мене був”, – розповів музикант.

Однак тепер, коли він "заспокоїв свій внутрішній світ і спрямував себе у бік вивчення українства", усе це стало йому дуже цікавим. Бардаш зізнався, що саме через критику після інтерв'ю з Дудем він почав "дивитися всередину себе".

За словами артиста, хоч він не розмовляє українською мовою в побуті, це не заважає йому розуміти українську культуру. Згодом він почав продюсувати українськомовного артиста, який виступає під псевдонімом Wellboy. Бардаш зауважив, що музикант і є тим втіленням українства, яке він шукав.

Читайте також:

  • Сестра Брітні Спірс розкрила ще одну таємницю їхньої родини.

  • Ніна Матвієнко назвала розмір своєї пенсії та найбільшого гонорару.

  • Кондратюк оцінив шанси на перемогу України на Дитячому Євробаченні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?