Сестра Брітні Спірс розкрила ще одну таємницю їхньої родини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сестра Брітні Спірс розкрила ще одну таємницю їхньої родини

Сестра Брітні Спірс розкрила ще одну таємницю їхньої родини
Джерело:  online.ua

Сестра зірки світової поп-сцени Брітні Спірс, Джеймі Лінн, вирішила написати власну автобіографічну книжку. Нещодавно в мережу потрапив уривок з неї, де дівчина наважилася розказати, як батьки змушували її позбутися дитини.

Джерело: TMZ

Сестру Брітні Спірс змушували зробити аборт

Книга 30-річної Джеймі Лінн отримала назву "Речі, про які я мала сказати" (Things I Should Have Said). Наразі користувачі соціальних мереж уже активно обговорюють окремі уривки з неї, які потрапили до рук журналістів.

За словами сестри Брітні Спірс, вперше вона завагітніла у 16 років. Тоді вона уже займалася розвитком власної кар'єри акторки та співачки, тому вся її команда, а також батьки, наполягали на тому, щоб вона позбулась дитини.

"Люди з мого найближчого оточення намагалися переконати мене, що завести дитину в той момент мого життя було жахливою ідеєю. Вони говорили: "Це знищить твою кар'єру. Ти просто занадто молода. Ти не знаєш, що робиш. Є таблетки, які ти можеш прийняти. Ми можемо допомогти вам вирішити цю проблему". Всі просто хотіли, щоб ця "проблема" зникла. Всі були впевнені, що переривання вагітності було найкращим варіантом", – відверто розповіла Джеймі Лінн.

Дівчина звернула увагу на те, що її навіть посадили під домашній арешт і заборонили спілкуватися з друзями. Окрім того, їй категорично заборонили розповідати про свою вагітність сестрі Брітні.

"Вона не могла мені допомогти, коли я була така беззахисна. До цього дня я відчуваю біль від того, що я не могла сказати про це своїй сестрі", - зізналася Лінн.

Через свою вагітність у дівчини було чимало конфліктів з батьком. Останній пропонував доньці передати дитину на всиновлення.

Попри тиск та сварки з батьками Джеймі Лінн все таки вирішила оголосити про вагітність, а згодом про появу дитини. Три роки тому вона стала мамою вдруге. Зазар сестра Брітні виховує двух доньок.

Читайте також:

  • Netflix опублікував трейлер документального фільму «Britney vs Spears».

  • Брітні Спірс виходить заміж: фанати звинувачують нареченого в корисливості.

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?