Володар "Золотого м'яча" Мессі несподівано звернувся до Левандовського
Категорія
Спорт
Дата публікації

Володар "Золотого м'яча" Мессі несподівано звернувся до Левандовського

Володар "Золотого м'яча" Мессі несподівано звернувся до Левандовського
Джерело:  online.ua

Пізно ввечері 29 листопада у центрі Парижу відгриміла довгоочікувана церемонія вручення "Золотого м'яча" - цю перемогу вкотре вдалося вибороти форварду ПСЖ та збірної Аргентини Ліонелю Мессі. Однак футболіст неочікувано для всіх звернувся зі сцени до найкращого форварда-2021 та свого головного суперника Роберта Левандовського.

Джерело:  AS

Мессі несподівано звернувся до Левандовського після вручення "Золотого м'яча"

Ліонель Мессі не приховув, що щасливий отримати ще один "Золотий м'яч". Окрім того, футболіст звернув увагу на те, що для нього честь боротися з Левандовським, який, на переконання аргентинця, також заслуговує мати в колекції цю нагороду.

"Ти заслужив отримати свій "Золотий м'яч" у минулому році, це визнали всі. France Football має віддати його тобі. Ти – переможець і повинен також мати цю нагороду", – наголосив Ліонель Мессі.

Що важливо розуміти, в минулому році вручення "Золотого м'яча" скасували – вперше за останні 50 років. За словами головного редактора журналу France Football Паскаля Ферре, організатори "Золотого м'яча" не змогли б справедливо оцінити футболістів за умов пандемії коронавірусу.

Що важливо знати про перемоги Мессі

До нагороди 2021 року Мессі здобував "Золотий м'яч" чотири рази поспіль, з 2009-го до 2012-го, а також 2015-го та 2019 року. Окрім того, варто зазначити, що легендарний аргентинець також шість разів ставав другим за підсумками голосування.

Ба більше, Ліонель Мессі став другим гравцем клубу Ліги 1, який зміг завоювати "Золотий м'яч". Його випередив зірка Марселя Жан-П'єр Папен ще у 1991 році.

"Мессі в сезоні 2020/2021 став найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії – Ла Ліги (30 забитих м'ячів). Крім того, форвард у складі збірної Аргентини вперше в кар'єрі став тріумфатором Кубка Америки. На турнірі він забив чотири м'ячі та зробив п'ять результативних передач", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?