Вперше в історії Corona запустила турнір з ловлі пластику
Категорія
Світ
Дата публікації

Вперше в історії Corona запустила турнір з ловлі пластику

Вперше в історії Corona запустила турнір з ловлі пластику
Джерело:  online.ua

Один із найбільших виробників пива у світі Corona організував перший в світі турнір з "пластикової риболовлі" - компанія навіть вирішила платити рибалкам в Мексиці за вивезення пластикових відходів з океану.

Джерело: MMR.UA

Corona запустила перший в світі турнір з ловлі пластику

Під час заходу, який організувала агенція We Believers, 80 рибалок змагалися, щоб зловити найбільший улов, колективно витягнувши більше трьох тонн пластикового сміття з океану в Масатлані, Мексика.

Варто звернути увагу на те, що переможець турніру витягнув майже 815 фунтів пластика в день змагання, заробивши 14 800 песо, що еквівалентно місячній заробітній платі за риболовлю за звичайними для цього району ставками.

Що важливо розуміти, інші учасники турніру також не пішли з порожніми руками. Компанія по переробці вторинної сировини Mexico Recicla компенсувала їм за улов набагато більше, ніж вони отримали б за рибу.

"Коли рибалки звертаються до океану, вони знаходять набагато більше пластика, ніж риби, а риба, яку вони ловлять, набагато менша від тієї, яку вони впіймали десять років тому. Ось як ми зв'язали всі воєдино, щоб спонукати їх збирати пластик замість риби, створивши нове джерело доходу для своїх спільнот", - наголосив Густаво Лаурія, співзасновник We Believers.

Не можна також не звернути увагу на те, що нещодавно керівництво Corona повідомило, що компанія першою в галузі напоїв витягує з навколишнього середовища більше пластика, ніж виробляє.

Зазначимо, що такими корисними проєктами компанія займається навіть попри те, що втратила чимало грошей через пандемію COVID-19. А все тому, що назва "Corona" співзвучна із назвою хвороби "коронавірус".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?