Впливовий інвестор озвучив прогноз щодо росту ціни біткоїна
Категорія
Технології
Дата публікації

Впливовий інвестор озвучив прогноз щодо росту ціни біткоїна

Впливовий інвестор озвучив прогноз щодо росту ціни біткоїна
Джерело:  online.ua

Засновник та генеральний директор криптофонду Galaxy Digital Майкл Новограц, ігноруючи заяви критиків цифрових активів, всіляко підтримує біткоїн та вірить у його потенціал. Впливовий інвестор переконаний, що ціна головної криптовалюти буде стрімко рости й досягне позначки у 500 тисяч доларів.

Джерело: CNN Business

Чого очікувати від ціни біткоїна

За словами Новограца, він ніколи не приховував, що є давнім прихильником цифрових активів. Він також радить усім інвесторам не звертати увагу на щоденні коливання вартості біткоїна. Аналітик переконаний, що їм потрібно зосередитися на глобальній картині та повірити у потенціал головної криптомонети.

Як стверджує Майкл Новограц, основою причиною шаленої популярності біткоїна є його технологія. Також інвестор зауважив, що криптопростір представляє абсолютно нову ідентичність інвесторів, а не просто погоню за прибутком.

"Ставка на біткоїн – це віра у фундаментальну зміну того, як працюють гроші у сучасному світі. Бульбашки та манії виникають навколо тих речей, які фундаментально змінюють спосіб нашого мислення", - пояснив експерт.

Що важливо розуміти, з початку поточного року головна цифрова монета виросла в ціні на 45%, а за останні 12 місяців на 300%. Станом на 2 жовтня ціна біткоїна становить 47 701 доларів за монету, ринкова капіталізація – 897,2 мільярда доларів - ці дані підтверджує CoinDesk.

На переконання Новограца, через 10 років вартість біткоїна зросте до понад 500 тисяч доларів за монету. Окрім того, інвестор озвучив прогноз, що 75% цифрових монет, які зараз існують, навряд чи доживуть до наступного десятиліття.

Що відомо про ринок криптовалют в Україні

Як уже згадувалося раніше, 8 вересня 2021 року український парламент ухвалив законопроєкт про віртуальні активи або іншими словами легалізував криптовалюту в Україні. Що важливо розуміти, в нашій країні щодня оборот віртуальних активів становить 1 мільярд гривень. Проте це відбувається "в тіні", як стверджує міністр цифрової трансформації Михайла Федорова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?