Walt Disney переніс прем'єру фільму «Індіана Джонс 5» і не тільки
Категорія
Культура
Дата публікації

Walt Disney переніс прем'єру фільму «Індіана Джонс 5» і не тільки

Walt Disney переніс прем'єру фільму «Індіана Джонс 5» і не тільки
Джерело:  online.ua

Walt Disney Studios просто перенесла всі основні дати прем'єр 2022 і 2023 років у своєму календарі, що безпосередньо впливає на кожен анонсований фільм Marvel Studios, а також на п'яту частину франшизи про Індіану Джонса Джеймса Мангольда, прем'єра якої зсувається на цілий рік.

Джерело: Cinema Blend

Судячи з оновленого графіку випуску Disney, кожен фільм зрушився в даті прем'єри, і фільм Джеймса Мангольда про Індіану Джонса не виняток. Картина, в якій фігурує повернутий режисером Харрісон Форд в головній ролі, перенесений на 11 місяців. П'ятий фільм з цієї серії вийде 30 червня 2023 року.

Немає офіційних відомостей про те, чому Студія Walt Disney зрушила весь список. «Шан-Чі та легенда десяти кілець» Дестіна Даніеля Креттона виявився успішним для Marvel, принісши значні 414 мільйонів доларів від світових продажів квитків. Студія ще раз випробує долю за допомогою фільму «Вічні» Хлої Чжао, це фільм, прем'єра якого відбудеться 5 листопада. Крім того, у Disney є крупні проєкти, такі як «Вестсайдська історія» Стівена Спілберга, анімаційний «Енканто» і приквел «Людини короля». Очікується, що до кінця року їх знову покажуть в кінотеатрах.

Фільми Marvel Studios, що користуються найбільшим успіхом

Прямо зараз це, скоріш за все, «Чудеса» Нії Дакости і «Людина-мураха і оса» Пейтона Ріда, які тепер презентують в 2023 році. Це дає режисерам більше часу для зйомок і ідеальної пост-обробки цих фільмів. Але фанатам, які очікували наступних частин, доведеться набратися терпіння, тому що до прем’єр ще далеко.

Днями ми повідомляли, що Україна не повернула Netflix кеш-рібейт зі зйомок фільму на Подолі. Для того, щоб провести зйомки фільму "Останній найманець" з Жан-Клодом Ван Даммом на Подалі в Києві, компанії Netflix довелось зібрати 393 дозволи. Тепер у стрімінговому сервісі заявляють, що Україна досі не відшкодувала кеш-рібейт на суму 550 тисяч євро.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?