Як та коли закінчиться війна в Україні — прогноз ексглави розвідки Молдови
Категорія
Політика
Дата публікації

Як та коли закінчиться війна в Україні — прогноз ексглави розвідки Молдови

Як та коли закінчиться війна в Україні — прогноз ексглави розвідки Молдови
Джерело:  online.ua

Колишній голова розвідки Молдови Юрій Брічаг в інтерв’ю online.ua озвучив прогноз, що російсько-українська війна закінчиться перемогою України уже у 2023 році.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Україна має всі шанси перемогти РФ уже у цьому році

Я не молдавський "арестович", однак переконаний, що цьогоріч війна закінчиться перемогою України. Тому що весь цивілізований світ, усі люди, які справді бачать, яке лихо принесла Російська Федерація своєю війною, в Україні, підтримують саме Україну. І це все скінчиться. Україна переможе та як птах Фенікс відродиться з попелу. Ми згадуватимемо це. Наші діти пишатимуться нами, тим, що ми не прогнулися і обрали демократичний шлях, наш шлях лише у Євросоюз, - озвучив свій прогноз Юрій Брічаг.

Він також нагадав, що Кремль багато років брехав про те, що війна в Молдові була громадянською.

Однак це не була громадянська війна. Це Республіка Молдова воювала проти регулярних військ Російської Федерації, проти чотирнадцятої армії.

Колишній очільник розвідки Молдови вкотре подякував героям, які воювали зі зброєю в руках.

І дай Боже, щоб і Україна перемогла у цій війні. А ми ніколи не знали, що таке війна, - підсумував він.

ГУР також прогнозує закінчення війни в 2023 році

Нещодавно глава Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов дав велике інтерв’ю французькій газеті Le Monde, в якому заявив, що війна РФ проти України близька до завершення.

За його словами, переможницею з війни вийде саме наша країна, яка зможе остаточно розбити російську армію.

Якби я мав точну відповідь на це важливе запитання, жити було б легше. Скажімо так, я вважаю, що ми наближаємося до кінця війни, — озвучив свій прогноз Кирило Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?