Як так сталося? Влада Вірменії розлючена через дії посіпак Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Як так сталося? Влада Вірменії розлючена через дії посіпак Путіна

Як так сталося? Влада Вірменії розлючена через дії посіпак Путіна
Джерело:  online.ua

Публічний конфлікт між Вірменією та Росією набирає обертів. Цього разу очільник апарату прем'єр-міністра Вірменії Араїк Арутюнян звинуватив близьких до диктатора Володимира Путіна роспропагадистів в гібридній війні проти його країни.

Джерело:  Араїк Арутюнян

У Вірменії звинуватили російські ЗМІ у розв'язанні гібридної війни

Здається, у гібридній війні, розв’язаній російськими ЗМІ проти Вірменії, обіцянки були як у відомій казці: тому, хто скаже найбільшу брехню, дістанеться половина палацу/Кремля, – зазначив політик.

До прикладу, він згадав про фейк, який нещодавно вигадали та поширили посіпаки Путіна.

Йшлося про те, що 20 вересня протестувальники у Єревані нібито увірвалися в будівлю уряду і там "зустрічали американських десантників".

Арутюнян звернув увагу на те, що того дня протестувальники того дня не штурмували уряд і тим паче "жодного американського десантника там не було".

Як так сталося, що найгіршими пропагандистами російських телеканалів є вірмени: Маргарита Симонян, Тигран Кеосаян, Арам Габріелянов, Семен Багдасаров, Роман Бабаян, Сергєй Кургінян, Андранік Мігранян тощо, – поцікавився Араїк Арутюнян.

Чому загострився конфлікт між Вірменією та РФ

19 вересня Азербайджан неочікувано для всіх розпочав "антитерористичну" операцію на територію Нагірного Карабаху, своєї міжнародно визнаної території, і оголосив про її закінчення наступного дня.

Дуже багато вірмен досі розлючені через бездіяльність Росії та її так званих "миротворців" у Карабаху.

Під час мітингу у Вірменії люди викрикували гасла проти країни-агресорки та рвуть паспорти РФ.

21 вересня прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян у зверненні до нації заявив про "невдачі" миротворців Росії в невизнаному Нагірному Карабаху, які призвели до останньої ескалації.

Ми несемо свою частку відповідальності, однак, з іншого боку, я не думаю, що ми всі маємо заплющувати очі на невдачі, яких припустилися російські миротворчі сили в Нагірному Карабаху, – заявив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?