Як Україна святкуватиме День незалежності — анонс заходів
Категорія
Україна
Дата публікації

Як Україна святкуватиме День незалежності — анонс заходів

Як Україна святкуватиме День незалежності  — анонс заходів
Джерело:  online.ua

Команда глави держави Володимира Зеленського анонсувала, що під час святкування 30-річчя незалежності України відбудеться понад 150 заходів по всій країні. Окрім того, наголошується, що в країні збереться близько 30 делегацій із інших держав та міжнародних організацій.

Джерело:  Офіс президента

В ОП розповіли, як Україна святкуватиме День незалежності

"Для участі у святкуванні Дня Незалежності до України прибудуть сотні іноземних гостей, зокрема лідери держав, представники іноземних урядів і парламентів. Усього очікується близько 30 делегацій країн та міжнародних організацій. Святкові заходи триватимуть з 22 до 24 серпня", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що усі святкові заходи будуть об’єднані слоганом "Ти у мене єдина", який символізує бачення незалежності України як мрії.

Так, на 22 серпня за участю президента країни заплановане вручення відзнаки "Національна легенда України".

23 серпня, у День держпрапора, у Черкаській області за участю Зеленського пройде урочисте підняття синьо-жовтого стяга. Цього ж дня в український столиці відбудеться саміт "Кримська платформа", яка об’єднає всі наявні національні та міжнародні зусилля з деокупації українського півострова.

"На ньому, крім Зеленського, виступлять голова Верховної Ради, прем’єр-міністр, лідери кримськотатарського народу, глави іноземних делегацій, представники новоствореної експертної мережі Кримської платформи. Захід складатиметься з чотирьох панелей на теми: політика невизнання та санкцій; безпекові виклики; захист прав людини в тимчасово окупованому Криму; відновлення прав кримськотатарського народу", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, 23 серпня відбудеться саміт перших леді та джентльменів "М’яка сила у новій реальності", ініціаторкою якого стала Олена Зеленська.

Уже 24 серпня, у День Незалежності, на центральній вулиці столиці відбудеться святковий парад ЗСУ. Цього ж дня відбудеться концерт італійського співака Андреа Бочеллі.

"Увечері 24 серпня на НСК "Олімпійський" розпочнеться святкове шоу "Незалежність у нашій ДНК. День незалежності країни", у якому візьмуть участь естрадні зірки, артисти опери та балету, а також симфонічний оркестр. Відзначається, що виконавці "без пауз і зупинок" передаватимуть "естафету" одне одному та створять єдину композицію. Також обіцяють масштабне світлове та дрон-шоу, а завершиться концерт феєрверками", - повідомляє ОП.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?