Як вибухи в Криму впливають на ситуацію на півострові – Таміла Ташева
Категорія
Україна
Дата публікації

Як вибухи в Криму впливають на ситуацію на півострові – Таміла Ташева

Як вибухи в Криму впливають на ситуацію на півострові – Таміла Ташева
Джерело:  online.ua

В ефірі Online.ua постійна представниця президента України Володимира Зеленського на території анексованого РФ Криму Таміла Ташева розповіла про вплив вибухів та підготовки ЗСУ до деокупації півострова на настрої місцевих жителів та поточну ситуацію.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

Як вибухи в Криму впливають на ситуацію на півострові 

За словами Ташевої, той міф та ті наративи, які Кремль будував протягом усіх років окупації, нібито, що "Крим з РФ назавжди", вони усі руйнуються наразі. Самі росіяни вже не вірять в це.

Тому в них зараз ключовий наратив, що вони нібито готові захищати Крим. Поширюється пропаганда про непереможні ППО. Тому вони дуже активно будують оборонні споруди уздовж узбережжя Чорного та Азовського морів та взагалі на території Криму. На їх думку, українські військові планують проводити десантну операцію. Вони також створюють якісь списки для швидкої евакуації. В першу чергу це стосується представників правоохоронних органів окупаційної влади, - зазначила представниця президента в Криму.

Що відомо про паніку та евакуацію в Криму 

Ташева зазначила, що наразі щодо наслідків вибухів інформація перебуває у компетенції Головного управління розвідки України.

Власне, в результаті вибухів у Джанкої, де росіяни залізницею перевозили ракети "Калібр", ракети було знищено. Це була абсолютно виправдана ціль нашої армії. І всі військові об'єкти армії РФ на території Криму можуть бути абсолютно легітимними цілями для ЗСУ. Тому росіяни бояться, панікують. Півострів покидає велика кількість цивільних. Чим більше росіян покине Крим, тим легше ЗСУ буде його деокупувати, - підкреслила Ташева.

За її словами, всі громадяни РФ незаконно проживають в Криму і після звільнення півострову вони там не залишаться.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?