Яка ймовірність оточення військ РФ у Бахмуті — прогноз експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

Яка ймовірність оточення військ РФ у Бахмуті — прогноз експерта

Яка ймовірність оточення військ РФ у Бахмуті — прогноз експерта
Джерело:  online.ua

На переконання військово-політичного оглядача групи "Інформаційний спротив" Олександра Коваленка, попри те, що українські воїни здійснюють системні контратаки проти армії РФ та "вагнерівців" — говорити про ймовірність оточення сил ворога в Бахмуті ще рано.

Джерело: "24 Канал"

Яка ситуація на Бахмутському напрямку

За словами експерта, винятково Збройні сили України мають у своєму розпорядженні усі дані про ситуацію на полі бою, особливо у районі Бахмута.

Попри це Коваленко озвучив прогноз, що наші захисники спробують просунутися в північно-західному та південно-західному секторах в напрямку Берхівки та Кліщіївки.

Якщо ця спроба виявиться вдалою - це дасть можливість ЗСУ перерізати з Берхівки трасу М-03. А з півдня – продовжити просування в бік Опитного.

Утім, не факт, що оточення можна буде швидко реалізувати. Адже на східному секторі є дорога через Бахмутське. Також окупанти можуть виводити війська через Покровське. Тому, на жаль, навіть у випадку оточення окупантів в Бахмуті, у них буде можливість тікати, – пояснив експерт.

Олександр Коваленко також звертає увагу на те, що важливо не забувати про ще один ключовий фактор.

Існує висока ймовірність того, що командування РФ не дозволить загарбникам втікати з поля бою.

На переконання експерта, тоді ситуація для них буде катастрофічною.

Коваленко пояснив, чи є ще у росіян таємні козирі на полі бою

Як вважає експерт, у російських загарбників більше не залишилося таємних "козирів", які армія РФ могла б використати проти ЗСУ на фронті.

Коваленко зазначив, що росіянам нічим "дивувати" українських воїнів на полі бою, оскільки усе, що вони мали та могли, — вони вже продемонстрували.

 Ну, хіба що, Су-57 росіяни можуть використати у протиповітряному просторі України. Але цього не станеться, тому що вони розуміють, що їхній Су-57 — це просто іграшка для авіасалонів, а не для реального бою в зоні, де повноцінно працює ППО. Ще Т-14 "Армата" можуть показати, але це така ж сама історія як з Су-57. Тому... це правда, навряд чи вони можуть нас ще чимось здивувати.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?