Яке лицемірство: Ані Лорак записала пісню "Бачила" українською мовою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Яке лицемірство: Ані Лорак записала пісню "Бачила" українською мовою

Яке лицемірство: Ані Лорак записала пісню "Бачила" українською мовою
Джерело:  online.ua

Російська гастрголерка Ані Лорак, яка уже доволі довго живе та працює в РФ, неочікувано для всіх представила пісню "Бачила" українською мовою. Багато фанатів зірки радіють цій прем'єрі, попри зраду артистки Батьківщині та гастролі в країні-агресорі. Однак є чимало й тих, хто вважають такі пісні "лицемірством".

Джерело: Ютуб-канал Ані Лорак

Що відомо про пісню Ані Лорак "Бачила" 

За словами співачки, її нова пісня є своєрідною сповіддю. Російська гастролерка звернула увагу на те, що якщо ми прощаємось з любов'ю, то вона все одно залишається у жити в нашому серці.

"Слова з глибини мого серця... Це спогад-сповідь, яка повинна нагадати кожному з нас, що навіть якщо ми прощаємося з любов'ю, вона однаково залишається жити в серці, не дивлячись ні на що. Гарний текст на рідній українській мові доповнює сильний візуальний ряд: відсилання до красивих історій кохання переплітаються з національною символікою. Дивіться. Відчувайте. Любіть", - так прокоментувала свою нову роботу співачка-зрадниця.

Також вказано, що цю відеороботу створювали у великій студії. Лорак несподівано для своїх фанатів приміряла вишиванку та кілька суконь, доповнивши образи вінком на голові. Режисерами кліпу стали Станіслав Морозом та Антон Фурса.

Ані Лорак – Бачила: дивіться відео онлайн

Не можна також не згадати про те, що востаннє Ані Лорак випускала україномовну пісню під назвою "Мальви" у травні 2014 року – через кілька місяців після Революції Гідності, окупації Криму та Донбасу. Незабаром вона переїхала жити у Росію.

Як користувачі мережі відреагували на кліп і пісню "Бачила" Ані Лорак:

  • Яке лицемірство! Хіба самій не соромно?!;

  • Дякую! Мурашки по шкірі впродовж всього виконання!":

  • А для кого ця пісня? Для російських фанатів? Вони ж українську ненавидять;

  • Аж не віриться, вона заспівала українською, це так гріє душу. Хіт рідною солов’їною";

  • А після цього "хіта" поїдете знову отримувати якісь російські нагороди?;

  • Не можна зраджувати Батьківщину! Вс це завжди будуть пам'ятати - жодні пісні не врятують.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?