Якою може бути відповідь США і НАТО на ядерний удар РФ — пояснення ексглави ЦРУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Якою може бути відповідь США і НАТО на ядерний удар РФ — пояснення ексглави ЦРУ

Якою може бути відповідь США і НАТО на ядерний удар РФ — пояснення ексглави ЦРУ
Джерело:  online.ua

На переконання колишнього очільника ЦРУ Девіда Петреуса, у разі застосування диктатором Володимиром Путіним ядерної зброї США і союзники по НАТО повинні вивести з ладу всі конвенційні сили РФ на полі бою в Україні і в Криму.

Джерело:  ABC News

Путін продовжує програвати у війні проти України

Петреус звертає увагу на те, що очільник Кремля програє, незважаючи на "значні", але "відчайдушні" кроки у війні.

Президент [Володимир] Зеленський і Україна мобілізувалися набагато краще, ніж Росія. Україна набрала, навчила, оснастила, організувала і застосувала сили незрівнянно краще, ніж Росія, - наголосив колишній глава ЦРУ.

Окрім того, Петреус озвучив прогноз, що жодна анексія, жодна кількість навіть завуальованих ядерних не зможуть змінити ситуацію на полі бою в Україні.

Журналісти поцікавилися у експерта, чи може Росія перемогти у війні з Україною.

Вони не можуть. Путін нічого не може зробити на цьому етапі...Він продовжуватиме програвати на полі бою, - підкреслив американський генерал.

Як НАТО і США можуть відреагувати на ядерний удар РФ

На думку Петреуса, все може стати гірше для Путіна і для Росії.

І навіть застосування тактичної ядерної зброї на полі бою цього зовсім не змінить. У відповідь США і їхні союзники по НАТО можуть вивести з ладу всі російські звичайні збройні сили, які ми можемо побачити і ідентифікувати на полі бою в Україні, в Криму, який Росія анексувала в 2014 році, і на кораблях в Чорному морі, - озвучив свій прогноз колишній глава ЦРУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?