Японська принцеса відмовилися від шаленої суми заради весілля з простолюдином
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Японська принцеса відмовилися від шаленої суми заради весілля з простолюдином

Японська принцеса відмовилися від шаленої суми заради весілля з простолюдином
Джерело:  online.ua

27 вересня стало відомо, що племінниця імператора Японії, принцеса Мако, яка повинна була отримати від уряду країни 1,3 мільйона доларів за втрату королівського статусу, вирішила відмовитися від цієї шаленої суми, щоб пришвидшити одруження зі своїм нареченим Кеєм Комуро.

Джерело: CNN

Японська принцеса Мако відмовляється від 1,3 мільйона доларів заради весілля з коханим

За словами журналістів, принцеса Мако була вимушена відмовитися від усіх королівських титулів, оскільки її наречений не має шляхетного походження. Варто звернути увагу на те, що їхнє весілля вже декілька разів відкладали на невизначений термін, тому принцеса хоче вже якомога швидше піти під вінець з обранцем.

Перша зустріч закоханих відбулася ще 9 років тому в християнському університеті. Про заручини офіційно стало відомо у 2017 році.

"Мако вважає, що відмова від виплати має прискорити процес одруження. Згідно з японським законодавством після весілля подружжя, яке складається з члена імператорської родини та простолюдина, не отримує імператорського статусу. Також його не отримають діти Мако та Кея. Відомо, що раніше пара переносила весілля зазначаючи, що потрібно спершу спланувати майбутнє. Однак були чутки про те, що свято не відбудеться через відсутність підготовки. Дату весілля можуть оголосити вже в жовтні", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що японська принцеса має намір переїхати разом із нареченим до США. Кей Комуро чекає на результати іспитів з права - чоловік мріє будувати адвокатську кар'єру в Нью-Йорку.

За словами журналістів, бабуся Мако, колишня імператриця Мітіко, казала онуці, що вона "наївна" й наполягала на розриві стосунків дівчини з простолюдином. Жінка нібито отримала повідомлення про те, що мати Комуро пов'язана з грошовим конфліктом на суму майже 40 тисяч доларів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?