Ярош вперше прокоментував інцидент між його охоронцем і таксистом
Категорія
Події
Дата публікації

Ярош вперше прокоментував інцидент між його охоронцем і таксистом

Ярош вперше прокоментував інцидент між його охоронцем і таксистом

Народний депутат Дмитро Ярош вперше прокоментував конфлікт зі стріляниною в Кам’янському на Дніпропетровщині за участю його охоронця та таксиста.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.

"Ну, що ж… Коли емоції трошки вляглись та є більш-менш об’єктивна інформація, можна зробити короткий коментар. Михайло – не просто мій охоронець, а бойовий побратим, який пройшов Майдан та по-сьогодні бере активну участь в боях російсько-української війни. Під час бойових зіткнень поводив себе героїчно та був прикладом для друзів", - написав Ярош.

Читайте також: Інцидент із охоронцем Яроша: з'явилося відео побиття таксиста

Політик також додав, що "участь у війні – не індульгенція, що звільняє від всіх гріхів" і Михайло Навроцький понесе покарання за свій винок.

"Конкретні інструкції як себе поводити, відзначаючи свій День народження він мав і їх порушив. За що буде нести заслужене покарання. Тиснути на досудове слідство і суд, кричати про "зраду" і "політичні переслідування добровольців" не буду. Від правоохоронців вимагав і вимагаю людського ставлення до всіх, без виключення громадян. Юридична і медична допомога Михайлові надається всебічна", - зазначив він.

Окрім того, Ярош попросив українців поставитись до того, що сталося, з розумінням.

"Людей прошу з розумінням поставитися до цієї ситуації. На війні ідентифікація "свій-чужий", поняття "справедливо-несправедливо", "правда-брехня" сильно загострюються. Хлопці тримаються роками, а потім в один момент зриваються і наслідки є поганими. Ми не шукаємо жалості, просто просимо про розуміння", - додав нардеп.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше таксист, який постраждав через стрілянину у Кам’янському, розповів з чого виник конфлікт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?