YouTube створить власний метавсесвіт та дозволить користуватися NFT
Категорія
Технології
Дата публікації

YouTube створить власний метавсесвіт та дозволить користуватися NFT

YouTube створить власний метавсесвіт та дозволить користуватися NFT
Джерело:  online.ua

Відеохостинг услід за іншими мережами завив про намір розвивати власний метавсесвіт. Також він дозволить користувалится блокчейном та NFT для монетизації контенту.

Джерело: блог YouTube

Нововведення YouTube

Голова відділу виробництва YouTube Ніл Мохан розповів, що цього року платформа буде розвивати метавсесвіт.

Нарешті, ми не могли б розповісти про інновації, не торкнувшись метавсесвіту! Ми багато думаємо про те, як зробити перегляд більш захоплюючим. Першою сферою, в якій ви можете очікувати впливу, є ігри, де ми будемо працювати, щоб привнести туди більше взаємодій і зробити їх більш живими. Поки ще рано, але ми раді побачити, як ми можемо перетворити ці віртуальні світи в реальність для глядачів, - сказав Мохан.

Також він повідомив про намір використовувати блокчейн і NFT для глибшої інтеграції аудиторії.

Ми віримо, що нові технології, такі як блокчейн і NFT, можуть дозволити творцям побудувати більш глибокі стосунки зі своїми шанувальниками. Разом вони зможуть співпрацювати над новими проектами та заробляти гроші неможливими раніше способами. Наприклад, надання шанувальникам можливості володіти унікальними відео, фотографіями, мистецтвом і навіть враженнями від улюблених творців може стати привабливою перспективою для авторів та їх аудиторії. Щоб переконатися, що ми відповідально підходимо до цих нових технологій, потрібно багато чого врахувати, але ми вважаємо, що у них є неймовірний потенціал, - заявив голова відділу виробництва.

Фото: pexels.com

YouTube і TikTok збирають найбільше даних користувачів

Нагадаємо, що нещодавнє дослідження компанії з мобільного маркетингу URL Genius показало, що YouTube і TikTok збирають найбільше даних користувачів серед інших соцмереж.

YouTube, який належить Google, здебільшого збирає особисті дані для власних цілей — наприклад, для відстеження історії пошуку в інтернеті або навіть місцезнаходження, щоб показувати релевантну рекламу.

Але TikTok, який належить китайському технологічному гіганту ByteDance, здебільшого дозволяє стороннім трекерам збирати дані — і важко сказати, що з ними потім відбувається.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?