Заборона виїзду чоловіків після війни — МВС виступило з поясненням
Категорія
Україна
Дата публікації

Заборона виїзду чоловіків після війни — МВС виступило з поясненням

Заборона виїзду чоловіків після війни — МВС виступило з поясненням
Джерело:  online.ua

Керівництво Міністерства внутрішніх справ закликає не вважати позицією відомства нещодавню заяву колишнього радника глави МВС Вадима Денисенка про те, що після завершення війни потрібно буде заборонити виїзд чоловіків за кордон ще принаймні на три роки.

Джерело:  МВСДенис Денисенко 

Що пропонує Денисенко

Як уже згадувалося раніше, 6 серпня виконавчий директор Українського інституту майбутнього, колишній нардеп і колишній радник глави МВС Вадим Денисенко оприлюднив допис, у якому озвучив пропозицію продовжити заборону на виїзд чоловіків призовного віку за кордон ще щонайменше на 3 роки після завершення війни за деякими винятками.

Я впевнений, що навіть після війни потрібно продовжити заборону виїзду чоловікам за кордон ще, як мінімум, на 3 роки. Інакше ми просто не збережемося як нація, - написав Денисенко.

МВС прокоментувало заяву про заборону виїзду чоловіків після війни

За словами представників МВС, заява Вадима Денисенка – це його особиста думка.

Окрім того, у відомстві закликали не вважати цю думку позицією міністерства внутрішніх справ.

На численні запити журналістів повідомляю офіційно: Вадим Денисенко не є радником міністра внутрішніх справ, — наголосила спікерка МВС України Марʼяна Рева.

Вадим Денисенко згодом заявив, що перестав бути радником міністра внутрішніх справ у січні 2023 року і що все написане є його особистою точкою зору.

Помилка попереднього посту в одному слові: я мав написати обмеження, а не заборона. Зрештою, я і мав на увазі саме обмеження... Як мав би звучати мій пост, щоб майже всі були задоволені? Я мав би написати наступне: «після закінчення війни додому повернеться лише половина з 7 мільйонів, які зараз за кордоном. Але разом з відкриттям кордонів, з країни виїде щонайменше 1 млн чоловіків, які вже зібрали валізи і чекають на цей момент. Чи можливо цьому зарадити, без адміністративних обмежень? Треба чесно самим собі сказати, що ні, - додав згодом Денисенко.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?