Західні ЗМІ заявляють про дивну поведінку Путіна через важку хворобу
Категорія
Політика
Дата публікації

Західні ЗМІ заявляють про дивну поведінку Путіна через важку хворобу

Західні ЗМІ заявляють про дивну поведінку Путіна через важку хворобу
Джерело:  online.ua

За інформацією британських журналістів, під час зустрічі з президентом Таджикистану Емомалі Рахмоном 16 травня кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін маніакально рухав ногами та мав ослаблений вигляд, що, скоріш за все, є симптомами важкої хвороби.

Джерело:  Mirror

Стан здоров'я Путіна стрімко погіршується 

Зазначається, що на зроблених записах із зустрічі можна помітити, як Путін безладно рухав спочатку лівою ногою, а потім правою. При цьому однією рукою він міцно тримав підлокітник крісла, на якому сидів.

Також ЗМІ додають, що обличчя Путіна було опухлим, що може свідчити про те, що він приймає стероїди, про що раніше неодноразово писали.

Крім того, експерт з мови тіла з Техаського технологічного університету, професор Ерік Бьюсі заявив, що Путін більше не схожий на лідера, який пишався своєю фізичною силою:

Це вражаюче ослаблений Путін у порівнянні з людиною, яку ми спостерігали навіть кілька років тому, - зазначає Бьюсі.

За словами радника керівника ОП Михайла Подоляка, наразі переговорний процес з РФ зупинений, адже Кремль не демонструє розуміння ключових світових процесів.

По-друге, Росія не розуміє, що в будь-якому сенсі війна йде вже не за правилами, графіком чи планами Росії. Спротив України і спротив професійний тільки наростає. Тому жодних своїх цілей РФ не досягне, - підкреслив Подоляк.

Представник ОП зауважив, що що Росія ніяк не може відмовитись від пропагандистського нагнітання на внутрішньому ринку і тому політична еліта боїться говорити правду. Зокрема того, що зараз з війни треба виходити на "зовсім інших умовах, ніж було заявлено спочатку".

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Через це, як зазначає Подоляк, Кремль воліє використовувати переговори у якості інструмента власної пропаганди.

Росія хоче побачити в дії всі пакети міжнародних економічних санкцій і остаточно зрозуміти дійсну "боєздатність" своєї армії, а також втратити залишки своєї репутації. Така, на мій погляд, стратегічна ціль росіян: все або нічого. Тому немає сенсу заважати падінню цієї дивакуватої "імперії. Сьогодні взагалі не йдеться про "вихід чи не вихід" з переговорного процесу української делегації, а йдеться тільки про доцільність і конкретику на даному етапі. Буде конкретика – будуть продовженні політичні переговори, - зазначив представник ОП.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?