Замах на колаборанта Олега Царьова здійснила СБУ
Категорія
Події
Дата публікації

Замах на колаборанта Олега Царьова здійснила СБУ

Олег Царьов

За даними джерел низки українських ЗМІ, за замахом на колаборанта та екснардепа Олега Царьова стоїть Служба безпеки України. Він перебуває у критичному стані.

Замах на Олега Царьова

Джерело “Української правди” в СБУ зазначило, що Олег Царьов вже давно був списку зрадників, які мають відповісти за свої злочини і тому є абсолютною законною ціллю.

Це не просто фанатик «русского міра», а людина, яка особисто приїхала разом з російськими танками захоплювати Київ.

Деталі спецоперації невідомі. Стверджується, що в Царьова влучили двома пострілами з вогнепальної зброї, його стан критичний.

Що відомо про замах на Олега Царьова

27 жовтня в російських Телеграм-каналах повідомили про те, що Олега Царьова намагалися вбити.

Напад на нього нібито здійснили біля будинку у Ялті в тимчасово окупованому Криму.

Пізніше у Головному управлінні розвідки Міноборони підтвердили інформацію про замах.

Стосовно Царьова, тут можна тільки його цитату навести: "Что?". Що тут сказати. Не будемо поки ми ретельно коментувати – занадто багато честі йому. Але так, така інформація є. І не можна сказати, щоб ми дуже уважно стежили за його станом здоров’я, але, звичайно, спостерігаємо, - пояснив представник ГУР Андрій Юсов.

У ФСБ РФ вже заявили про початок розслідування щодо замаху на зрадника Олега Царьова.

Нагадаємо, що у 2014 році колишньому нардепу оголосили про підозру у сепаратизмі. У тому ж році він втік на окупований Донбас, де став самопроголошеним “депутатом“.

Під час повномасштабного вторгнення був на окупованій Київщині.

У травні 2023 року Царьова заочно засудили до 12 років позбавлення волі за заклики до сепаратизму, зміни влади та повалення конституційного ладу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?